Libnet.ro
UNICEF

21:45

LIVETEXT Coronavirusul din China. Bilantul mortilor a depasit 700 si se apropie de cel consemnat in timpul epidemiei SARS Un american si un japonez au murit in Wuhan

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Coronavirusul din China. Bilantul mortilor a depasit 700 si se apropie de cel consemnat in timpul epidemiei SARS Un american si un japonez au murit in Wuhan

Noua epidemie de coronavirus din China este pe cale sa ajunga la un bilant al mortilor mai mare decat SARS, numarul deceselor crescand sambata cu 86, pana la 722, transmite Reuters. Pandemia SARS, provocata tot de un coronavirus care a sarit de la animale la oameni, a ucis, in 2002-2003, la nivel global, 774 de persoane. 31 Mai multi experti americani in boli infectioase asteapta inca aprobarea de a intra in China13. 26 Vela: Sper ca luni sa fie deblocata OUG privind termoscanerele si carantina, altfel avem o problema grava13. 04 Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus 12. 57 Cinci cetateni britanici au fost diagnosticati cu coronavirus in Franta11. 19 Autoritatile chineze au interzis Foxconn, furnizor Apple, sa reinceapa productia pe 10 februarie10. 52 Al doilea spital construit de urgenta in Wuhan isi incepe activitatea10. 04 China, fabrica lumii, presata de marile companii sa reinceapa productia . continuă pe Hotnews

Metoda inedita prin care Putin se fereste de coronavirusul din China

Coronavirusul din China a speriat pe multa lume. Inclusiv pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin. Coronavirusul din China s-a raspandit rapid in multe colturi ale lumii. A depasit granitele.

LIVETEXT Coronavirusul chinez: Bilantul mortilor a ajuns la 638 Moartea doctorului-erou Li Wenliang provoaca un val de manie fara precedent contra autoritatilor Seful OMS spune ca numarul de cazuri a scazut

Numarul total al deceselor provocate de coronavirus a ajuns vineri la 636, cu 73 mai multe decat la raportarea de joi, iar numarul cazurilor din China a urcat cu 3. 143, pana la 31. 161, transmite Reuters. Doctorul chinez care a transmis, inca din decembrie, un avertisment privind epidemia ce urmeaza sa apara, a murit vineri din cauza virusului, declansand un val de mahnire in randul chinezilor si de critici la adresa guvernului, lucru ce se intampla extrem de rar in China. 03 Cum a invadat noul coronavirus un spital din Wuhan si a contaminat personalul medical16. 40 Toate persoanele care vin in Hong Kong din China continentala trebuie sa stea in carantina 14 zile, altfel risca pana la 6 luni de inchisoare16. 18 Partidul Comunist investigheaza cazul doctorului Li Wenliang15:34 O noua suspiciune de coronavirus in Romania: O profesoara de 32 de ani din Suceava.

Alerta de CORONAVIRUS la Galati: 13 persoane venite din China, in carantina

Alerta la Galati! 13 persoane, dintre care cinci cetateni chinezi si opt romani, veniti in Galati, din China, sunt tinuti in carantina la domiciliu. Directia de Sanatate Publica DSP) Galati.

Jurnalist roman, in mijlocul epidemiei cu coronavirus din China: Numarul recuperarilor l-a depasit pe cel al mortilor

Numarul pacientilor care s-au recuperat dupa infectia cu coronavirus l-a depasit pe cel al mortilor, a anuntat corespondentul China Radio International, Rares Cosma, intr-o interventie telefonica la emisiunea Conspiratii, de la Antena 3.

CORONAVIRUS |Cetatenii straini sunt evacuati din China. Bilantul creste alarmant: Peste 630 de morti si 30.000 de cazuri de infectie

Coronavirusul a ucis peste 630 de persoane in China. Vineri, Hubei, epicentrul epidemiei, a anuntat 69 de noi decese si 2. 447 de noi cazuri de infectii. Astfel, numarul imbolnavirilor a sarit de 30.

Un avion din Turcia s-a rupt in doua in timp ce ateriza pe un aeroport de langa Instabul. Bilantul mortilor si al ranitilor (FOTO, VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si alte 179 au fost trimise la spitaldupa ce, miercuri, un avion de pasageri s-a rupt in doua in timp ce incerca sa aterizeze pe Aeroportul Sabiha Gokcen, din Instanbul,.

Creste bilantul MORTILOR de GRIPA. Ultima victima, o femeie din Galati

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 16, a anuntat, miercuri, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Cum se protejeaza Vladimir Putin de coronavirusul mortal din China

Kremlinul isi ia masuri suplimentare de precautie si verifica in mod sistematic temperatura participantilor la evenimentele la care participa presedintele Vladimir Putin, din cauza temerilor legate de raspandirea noului coronavirus.

Coronavirusul exercita presiuni de apreciere a francului elvetian

Epidemia provocata de coronavirusul din China a readus presiunile pentru aprecierea francului elveti.

VIDEO Coronavirus: Numarul victimelor din China a ajuns la 563, cea mai mare crestere in doar 24 de ore

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 563 in China, iar expertii in domeniul sanatatii se pregatesc de o reuniune care va avea loc la Geneva, saptamana viitoare, in incercarea de a dezvolta un vaccin care sa combata infectia, scrie Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )