Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep, calificare fara probleme in optimi la US Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare fara probleme in optimi la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, ea egalandu-si cea mai buna performanta din cariera la Grand Slam-ul american, . continuă pe Antena3

Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open

Calificare fara probleme pentru Simona Halep in turul 3 la US Open, turneul de Mare Slem care se desfasoara in aceste zile la New York.

Simona Halep isi egaleaza cea mai buna performanta la US Open

Simona Halep, a doua favorita a concursului feminin de US Open, s-a calificat fara probleme in optimi de finala dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Shelby Rogers, scor 6-2, 6-3.

US Open 2015/ Simona Halep va juca in optimi impotriva jucatoarei cu cel mai puternic serviciu din circuitul WTA

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la US Open 2015, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers.

US Open 2015. Simona Halep o va intalni pe Shelby Rogers in turul al treilea

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, care a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe japoneza Kurumi Nara, locul 82 WTA, in mansa secunda a competitiei, dupa o ora si 36 de minute de joc.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza Mediafax. Halep este a doua jucatoare.

Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in optimi de finala la US Open, turneu unde este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului.

Simona Halep, increzatoare la US Open:Simt ca am sanse la acest turneu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam.

LIVE Simona Halep cu Sabine Lisicki in optimi la US Open (luni dupa 19:30)

Simona Halep o intalneste pe Sabine Lisicki din Germania, luni dupa ora 19:30, in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open Simona Halep a trecut lejer deShelby Rogers, scor 6-2, 6-3. In optimi o asteapta meciul cu Sabine Lisicki

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, si si-a egalat cea mai buna performanta de la US Open dupa ce a trecut sambata de americanca Shelby Rogers 6-2, 6-3). Pentru un loc intre primele 8 in turneul american de Grand Slam, romanca se va lupta cu cu capul de serie 24 Sabine Lisicki, ce a trecut ieri de cehoaica Barbora Strycova, locul 42 WTA, in trei seturi: 6/4, 4/6, 7/5.

Simona Halep a eliminat-o pe Rogers, scor 6-2, 6-3. Romanca merge in optimi la US OPEN!

Simona Halep, cap de serie numarul 2, joaca impotriva americancei Shelby Rogers, 154 WTA, in turul al treilea al US Open, in dimineata zilei de duminica. Romanca va intalni in al treilea meci consecutiv o adversara in premiera.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )