Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Simona Halep vs.Karolina Pliskova, in lupta pentru trofeul de la Dubai. Romanca isi adjudeca primul set

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep vs.Karolina Pliskova, in lupta pentru trofeul de la Dubai. Romanca isi adjudeca primul set

Simona Halep 4 WTA) si cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA) disputa ultimul act al turneului de la Dubai, incepand cu ora 17. 00, meciul fiind disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Simona Halep vs.Karolina Pliskova, in lupta pentru trofeul de la Dubai, azi, 17.00

Simona Halep 4 WTA) si cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA) disputa ultimul act al turneului de la Dubai, incepand cu ora 17. 00, meciul fiind disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs. Karolina Pliskova: 6-4, 0-2/ Break Pliskova

Simona Halep, principala favorita a turneului, o intalneste la aceasta ora pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova locul 18 WTA, cap de serie 17), in finala turneului Premier 5 de la Dubai, in incercarea de a obtine cel de-al zeceal titlu din cariera. Meciul este in direct pe DigiSport2 si LIVE TEXT pe HotNews. ro, de la ora 17.

Finala de la Dubai, preview: Simona Halep vs Karolina Pliskova, pentru titlul cu numarul 10

Parca mai ieri Simona ajungea nebagata de seama in finala de la Nurnberg, in 2013. Mai stransese alte trei meciuri cu trofeul pe masa pana la acel moment, dar cum toate fusesera pierdute doua dintre ele la Fes, un altul la Bruxelles), prea putina lume a dat importanta momentului.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova in doua seturi

Simona Halep 4 WTA) a castigat finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA), in doua seturi, scor6-4, 7-64).

Simona Halep vs. Caroline Wozniacki, in semifinalele de la Dubai, azi, 17.00. Romanca, ironizata de o fosta jucatoare

Simona Halep 4 WTA) isi joaca sansa de a se califica in ultimul act al turneului de la Dubai, cu daneza Caroline Wozniacki 5 WTA), intr-un meci programat vineri, nu mai devreme de ora 17.

LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep joaca impotriva danezei Caroline Wozniacki, in semifinalele turneulu ide la Dubai, dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari.

LIVETEXT Simona Halep - Ekaterina Makarova, in sferturi la Dubai

Simona Halep si Ekaterina Makarova se intalnesc in sferturile turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Simona Halep e in finala turneului de la Dubai! Victorie in trei seturi impotrivalui Wozniacki: 2-6, 6-1, 6-1!

Simona Halep a revenit dupa un prim set pierdut clar in fata Caroline Wozniacki, pentru a le castiga pe urmatoarele doua si mai categoric! Va juca sambata in finala, contra Karolinei Pliskova.

WTA Dubai: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5/ Calificare dramatica in semifinale

Simona Halep a oferit un meci interzis cardiacilor, favorita numarul unu calificandu-se in semifinalele turneului WTA de la Dubai dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova sportiva care o eliminase la Australian Open). A fost 6-3, 1-6, 7-5 pentru Simona, dupa o partida in care Halep a ratat patru mingi de meci si care a durat doua ore si 7 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )