Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: in 2014 nu se pune problema ca PSD sa voteze Legea amnistiei

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: in 2014 nu se pune problema ca PSD sa voteze Legea amnistiei

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat duminica seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune a Digi 24, ultime evolutii de pe scena politca romaneasca subliniind ca este exclus ca PSD sa voteze in 2014 legea amnistiei, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: in 2014 nu se pune problema ca PSD sa voteze legea amnistiei

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat duminica seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune a Digi 24, ultime evolutii de pe scena politca romaneasca subliniind ca este exclus ca PSD sa voteze in 2014 legea amnistiei, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea, despre mesajul premierului: Ponta nu se retrage din politica, ci poate la Cotroceni

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat sambata, la Brasov, ca prim-ministrul Victor Ponta nu se retrage din viata politica, adaugand ca, in urma postarii acestuia pe o retea de socializare, o parte a presei a facut o serie de comentarii gresite, transmite Agerpres. Dragnea a transmis sambata, in cadrul intalnirii cu coordonatorii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, un mesaj al premierului Victor Ponta, precizand ca acesta a fost gresit inteles in ceea ce priveste postarea pe reteaua de socializare.

Liviu Dragnea: Vrem sa generam o discutie serioasa cu ANI, privind incompatibilitatea unor primari

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca, saptamana viitoare, vrea sa aiba o discutie serioasa cu ANI, intrucat regimul incompatibilitatii unor primari ar trebui sa fie mult mai bine lamurit.

Liviu Dragnea: Vom discuta cu ANI despre incompatibilitatea primarilor

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca, saptamana viitoare, vrea sa aiba o discutie serioasa cu ANI, intrucat regimul incompatibilitatii unor primari ar trebui sa fie mult mai bine lamurit, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea: Nimeni nu poate fi impins sa mearga la Cotroceni. Decizia de a candida ii apartine lui Ponta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Poiana Brasov, ca decizia finala de a candida la Presedintie ii va apartine lui Victor Ponta, adaugand ca nimeni nu poate fi impins sa mearga la Cotroceni.

Liviu Dragnea: Vom folosi si la aceste alegeri europarlamentare sistemul de comunicare prin SMS

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca si la aceste alegeri europarlamentare se va folosi sistemul de comunicare prin SMS, adaugand ca acestea sunt mult mai importante decat cele din 2009, intrucat vor stabili desemnarea candidatilor pentru prezidentiale, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea: Vom folosi si la aceste alegeri europarlamentare sistemul de comunicare prin SMS

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca si la aceste alegeri europarlamentare se va folosi sistemul de comunicare prin SMS. Vom folosi si la aceste alegeri europarlamentare sitemul.

Liviu Dragnea, despre mesajul premierului: Ponta nu se retrage din politica, ci poate la Cotroceni

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat sambata, la Brasov, ca prim-ministrul Victor Ponta nu se retrage din viata politica, adaugand ca, in urma postarii acestuia pe o retea de socializare, o parte a presei a facut o serie de comentarii gresite, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Victor Ponta nu se retrage din politica, poate se retrage la Cotroceni (VIDEO)

Vicepresedintele Liviu Dragnea a dat lamuriri in ceea ce priveste o eventuala retragere a premierului Victor Ponta din politica, dupa postarea de vineri de pe contul sau de Facebook. in ceea ce priveste.

Liviu Dragnea, despre Blanculescu: Nu doar copiii spun lucruri traznite; Romania e o tara cu gradina mare!

Vicepremierul Liviu Dragnea considera ca declaratia lui Ionel Blanculescu, consilier onorific al premierului, conform caruia Romania ar deveni o tinta perfecta prin prezenta SUA in Romania, dovedeste ca nu numai copiii spun lucruri traznite, adaugand: Romania e o tara mandra, cu gradina mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )