Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: A fost la Grivco

B1 B1,
Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: A fost la Grivco

Vicepremierul Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna, acesta sustinand ca presedintele PNL a fost in 2009 la Grivco, relateaza HotNews. Potrivit lui Dragnea, vizita lui Iohannis la Grivco a avut. continuă pe B1

Sinteza Zilei: Vesti foarte proaste pentru Klaus Iohannis

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, a fost invitat, luni, intr-o emisiune care nu a prezentat prea mare interes. Romanii nu sunt interesati sa vada ce are de gand sa faca Iohannis in.

Liviu Dragnea: Iohannis A FOST la Grivco. Vrea sa ajunga presedintele romanilor prin minciuna

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, este un om care vrea.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis nu a fost la Grivco in compania mea. Nu avea ce sa negocieze

Crin Antonescu a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Butonul de panica, de pe B1 TV, ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, nu a mers niciodata cu el la vreo intalnire de la.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis nu a fost la Grivco in compania mea. Nu stiu daca a avut separat vreo intalnire

Crin Antonescu a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Butonul de panica, de pe B1 TV, ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, nu a mers niciodata cu el la vreo intalnire de la.

Mircea Geoana spune ca nu a facut nicio declaratie privind prezenta lui Klaus Iohannis la Grivco

Fostul ministru de Externe Mircea Geoana a declarat, marti, ca nu a facut nicio afirmatie privind vizita lui Klaus Iohannis la Grivco in anul 2009. Astfel, Geoana neaga informatiile publicate de cotidianul.

Antonescu: Iohannis nu a fost la Grivco

Fostul lider liberal Crin Antonescu sustine ca nu a fost vreodata impreuna cu Klaus Iohannis la sediul Grivco si nu stie ca actualul presedinte al PNL sa fi fost in acest loc in alta circumstanta.

Dragnea: Klaus Iohannis l-a facut presedinte pe Traian Basescu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat de tradare pe Klaus Iohannis, despre care sustine ca l-a ajutat pe presedintele Traian Basescu sa ajunga presedintele Romaniei, potrivit.

Ponta ii acuza pe Traian Basescu, Klaus Iohannis si Vasile Blaga pentru esecul privind portofoliul de comisar european (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu, declarand, joi, in cadrul sedintei de Guvern, spunand ca acesta a sabotat alaturi de Klaus Iohannis si Vasile Blaga primirea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a predat 11 microbuze scolare catre primarii din Mehedinti

A plouat cu contracte pentru primarii din Mehedinti. Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent vineri in judetul Mehedinti, a venit cu tolba plina de contracte de finantare pentru diverse lucrari in mai toate localitatile din judet. Doar municipiile Drobeta Turnu Severin si Orsova nu au fost pe lista de prioritati.

FOTO Vicepremierul Liviu Dragnea a predat 12 microbuze scolare catre primarii din Dambovita

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, vineri, la Targoviste, a predat catre 12 primari din Dambovita, cheile microbuzelor scolare pe care le vor adminsitra de aici inainte. Primarii s-au declarat incantati de noile microbuze, mai ales ca multe scoli din localitatile pe care le pastoresc au fost desfiintate, iar elevii sunt nevoiti sa pargurga distante mari pana la scoala generala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )