Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului. Liderul PSD a venit insotit de Marian Neacsu si de Mihai Fifor

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului. Liderul PSD a venit insotit de Marian Neacsu si de Mihai Fifor

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului in jurul orei 11:00. Liderul PSD a dat mana cu sustinatorii sai si a venit insotit de Marian Neacsu, care va candida pentru functia de secretar generalsi Mihai. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

Liviu Dragnea anunta de ce modifica PSD Codurile penale

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca modificarea Codurilor penale urmeaza sa fie realizata pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Trebuie sa le.

Liviu Dragnea il ia la intrebari pe Mugur Isarescu. Liderul PSD i-a trimis o scrisoare Guvernatorului. Ce contine documentul

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o scrisoare Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. in document, liderul PSD ii cere explicatii lui Mugur Is.

Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, l-a insotit pe liderul PSD, sambata, la Congresul Extraordinar al partidului. Aceasta a ajuns la Sala Palatului chiar inainte de inceperea Congresului,.

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea.

Liviu Dragnea anunta schimbari in RELATIILE EXTERNE ale Romaniei: Care sunt tarile vizate(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, prioritatile PSD in ceea ce priveste politica externa a Romaniei. Acesta s-a referit la intarirea parteneriatului cu Statele Unite, dar a vorbit si despre construirea de.

Liviu Dragnea nu crede in sondajele de opinie

Liviu Dragnea, presedintele PSD, nu crede in ultimele sondaje de opinie publicate, care arata o scad.

Iubita lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD

Iubita lui Liviu Dragnea a ajuns cu putin timp inainte de inceperea evenimentului la Sala Palatului,.

Ce a aparut in spatele lui Liviu Dragnea in timpul discursului la Congresul PSD FOTO BIZAR

Momente bizare in timpul discursului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la congresul partidului desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti. in timp ce vorbea, in spatele acestuia, pe ecranul urias au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )