Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, in instanta cu o zi inaintea motiunii

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, in instanta cu o zi inaintea motiunii

Presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu au fost chemati in instanta, cu o zi inaintea motiunii de cenzura. Cei doi au termen marti la Curtea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, primele declaratii dupa depunerea motiunii: Majoritatea celor care nu au semnat azi nu au fost prezenti, dar au vorbit cu mine. Unii nu sunt in tara. / Important este votul de miercuri, care va fi masiv

Presedintele PSD Liviu Dragnea a facut duminica, dupa sedinta in care s-a citit motiunea PSD impotriva propriului Guvern, primele declaratii pe aceasta tema. Intrebat de ce motiunea a adunat mai putine semnaturi 223) decat numarul necesar pentru a fi votata in Parlament 233), Liviu Dragnea a raspuns ca Majoritatea celor care nu au semnat azi nu au fost prezenti, au vorbit cu mine. Unii nu sunt in tara, ajung in seara asta, unii ajung marti. Noi am considerat sa avem semnaturi peste limita stabilita in Constitutie. Dragnea a dat asigurari ca Eu am mai gestionat o motiune de cenzura, important este votul de miercuri, care va fi masiv. Duminica, in sala de plen au fost prezenti la citirea motiunii doar 216 parlamentari.

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit, vineri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza guvernamentala, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a depune o motiune de cenzura impotriva Executivului.

Liderii PSD si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, definitiveaza textul motiunii de cenzura in biroul lui Liviu Dragnea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, alaturi de mai multi lideri ai PSD, se afla duminica, la ora transmiterii acestei stiri, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru a definitiva textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, relateaza News. ro.

Ion Cristoiu: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu varianta bucuresteana a pucistilor de la Moscova. Fara a fi beti insa

Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre situatia politica din tara. Acesta scoate in evidenta felul in care Liviu Dragnea si Calin Popescu.

S-a rupt lantul de iubire: Divortul dintre Sorin Grindeanu - Liviu Dragnea in imagini (VIDEO)

Relatia de prietenie dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la final, iar divortul este unul cu mare scandal si in vazul tuturor. Dupa ce l-a condus pe Sorin.

UPDATE Liviu Dragnea a discutat cu Kelemen Hunor pentru sprijinul UDMR n darmarea Guvernului. Decizia, luata smbata (surse)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, in cursul zilei de vineri, discutii cu liderul UDMR Kelemen Hunor privind sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, fiind facute oferte catre Uniune, care va decide sambata pozitia pe care o va adopta la vot, potrivit unor surse parlamentare citate de news. ro.

Liviu Dragnea a parasit prezidiul Parlamentului cat a fost citita motiunea de cenzura

Liviu Dragnea a parasit prezidiul Parlamentului cat timp Mihai Fifor PSD) a citit motiunea de cenzura si a stat intr-una din bancile rezervate parlamentarilor. Presedintele Camerei Deputatilor a revenit la prezidiu, alaturi de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in momentul cand Fifor a terminat de prezentat motiunea.

Liviu Dragnea a mai facut rost de un vot in favoarea motiunii de cenzura. Ce parlamentar al opozitiei a tradat

Liviu Dragnea a mai facut rost de un vot in favoarea motiunii de cenzura. Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a anuntat ca a trecut la PSD, potrivit Agerpres. Acesta a precizat ca a demisionat.

Lovitura teribila pentru Liviu Dragnea: Plenul reunit nu ar putea fi convocat duminica pentru citirea motiunii (VIDEO)

Surse guvernamentale sustin ca prenul reunit nu va putea fi convocat pentru duminica din motive procedurale. Astfel, Liviu Dragnea si cei care vor destituirea din functie a lui Sorin Grindeanu pentru ca prin.

Liviu Dragnea s-a razgandit! Nu mai merge la mare in acest weekend

Mai sunt doar trei zile pana la depunerea motiunii prin care PSD vrea sa darame Cabinetul Grindeanu. intre timp, Liviu Dragnea a plecat la mare, la scoala de vara a Tineretului Social.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )