Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Cei ingroziti de unele prevederi din legile justitiei l-au influentat pe presedinte sa faca orice pentru a intarzia intrarea lor in vigoare

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Cei ingroziti de unele prevederi din legile justitiei l-au influentat pe presedinte sa faca orice pentru a intarzia intrarea lor in vigoare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis, care a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala si Comisia de la Venetia in legatura cu legile justitiei, a fost probabil influentat de cei ingroziti de unele prevederi ale actelor normative, pentru a intarzia intrarea lor in vigoare. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, reactie in urma atentatului din Afganistan: Ce le-a transmis seful PSD militarilor romani raniti

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a reactionat luni, dupa anuntul ca opt militari romani au fost raniti intr-un atentat terorist in Afganistan. Am aflat cu profund regret de atacul.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce femeile din PSD au dat in judecata Times New Roman

Liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa ce doamnele din partidul pe care il conduce au dat in judecata site-ul Times New Roman. Dragnea afirma ca decizia Irinei Tanase, iubita sa, dar si a premierului.

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra n vigoare

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat foarte sigur ca legile Justitiei vor intra in vigoare in aceasta viata, criticand in acelasi timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis si-a permis sa-i spuna Curtii Constitutionale) sa nu decida acum, sa mai astepte.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

S-A TERMINAT! Liviu Dragnea TUNA SI FULGERA dupa gafa Vioricai Dancila: I-am contactat pe cei responsabili

Liviu Dragnea ii ia apararea Vioricai Dancila in problema gafei care a facut cariera online: 20-20. Raspunzand unui internaut care l-a intrebat: Pai n-ai sunat-o pe 20-20 s-o intrebi?, Liviu.

Liviu Dragnea, despre faptul ca directorul TVR a numit o jurnalista cap de porc: Nu are niciun fel de sustinere, daca e asa

Intrebat ce parere are despre inregistrarile in care directorul general al TVR, Doina Gradea, numeste o angajata a institutiei cap de porc, Liviu Dragnea a spus ca nu a auzit inregistrarile, dar ca nu are nicio sustinere daca e asa. , a spus Liviu Dragnea vorbind despre inregistrarile lui Dragos Patraru. Aoleu! Poate doamna Gradea o sa spuna ca a fost un soft care i-a modificat vocea, ca e o facatura. Am sa citesc, nu are niciun fel de sustinere, daca e asa, a incheiat el.

Meme minunate cu selfie-ul pus de Liviu Dragnea pe Facebook

Liviu Dragnea a facut o postare pe Facebook in care se plangea de sistemul de plata de la Fetesti. in comentarii, un internaut care se indoia ca Dragnea este autorul mesajului, l-a provocat sa-si faca un selfie, iar dupa asta internetul a explodat de meme-uri. Totul a inceput cand Liviu Dragnea a scris pe Facebook [].

Liviu Dragnea a dezvaluit pe Facebook masina scumpa pe care o conduce

Facebook poate fi o arma cu doua taisuri. Acest lucru l-a inteles pe propria sa piele Liviu Dragnea. A incercat sa para cetatean model, dar unul cu o masina scumpa. Liviu Dragnea a publicat pe Facebook un mesaj in care a spus ca isi plateste taxele. A pornit chiar o discutie cu alti utilizatori. in [].

Liviu Dragnea, schimb de replici cu un jurnalist, pe Facebook: Soros e de vina /Ce ar mai trebui probat?

Liviu Dragnea vrea sa se apropie de popor. Dupa ce sute de internauti i-au adresat cuvinte injurioase, seful PSD s-a hotarat sa intre in dialog cu oamenii. Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu Mircea.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru revizuirea Constitutiei: Nu stiu ce a spus Iordache, poate pe 17 iunie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, referitor la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, ca nu trebuie stabilit calendarul pana cand presedintele nu va promulga actul normativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )