Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga, care a dezvaluit o informatie pe surse: Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. ncepe cineva investigatie?

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga, care a dezvaluit o informatie pe surse: Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. ncepe cineva investigatie?

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD a sustinut duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca jurnalistul Dan Tapalaga, cel care a publicat primul informatia despre memorandum, ar trebui anchetat. continuă pe Hotnews

Barna: PSD si ALDE sacrifica total Romania si viitorul romanilor; pentru Liviu Dragnea si ai sai, directia de politica externa a Romaniei este alaturi de Viktor Orban si Milos Zeman

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca PSD si ALDE sacrifica total Romania si viitorul romanilor, iar pentru Liviu Dragnea si ai sai, directia de politica externa a Romaniei este alaturi de Viktor Orban si Milos Zeman spre iliberalism si ne-Europa.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele incita la violenta

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca, prin toate declaratiile pe care le.

Naveta de bere a emigrat: Galateanul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea a plecat din Romania. Ce tara a ales(VIDEO)

Bogdan Lungu, taximetristul care s-a prezentat cu o naveta de bere la sediul PSD dupa ce a pierdut un patru cu Liviu Dragnea, a emigrat. Asa cum am spus, am plecat, a anuntat galateanul pe Facebook,.

Bogdan Lungu, galateanul care s-a prezentat cu o naveta de bere la PSD, dupa pariul pierdut cu Liviu Dragnea, a plecat din tara

Bogdan Lungu, galateanul care a pierdut pariul cu liderul PSD Liviu Dragnea si care a venit la Bucuresti pentru a-si onora pariul, a plecat in America, aproape de tot, dupa cum a scris acesta pe pagina sa de Facebook, alaturi de o fotografie facuta in fata Empire State Building din New York.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sunt minciuni!

Liderul PSD Liviu Dragnea a catalogat drept minciuni atacurile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la performantele economice ale Guvernului. Atacurile care au venit la adresa premierului.

Guvernul a adoptat proiectul privind Strategia de dezvoltare economica si sociala pe termen lung Romania 2040. Comisia va fi condusa de Liviu Dragnea

Guvernul a adoptat, astazi, proiectul de lege privind Strategia de Dezvoltare a Romaniei pana in anul 2040, care va cuprinde obiectivele propuse a fi realizate pe termen lung, liniile directoare cu privire la dezvoltarea economico-sociala si setul de politici publice strategice ce ar trebui implementate. Comisia Romania 2040 va fi condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea poate stabili cum vor arata urmatorii 20 de ani. Guvernul a aprobat legea privind strategia Romania 2040, obligatorie pentru viitorele guverne

Guvernul a aprobat, joi, legea care ii va pemite lui Liviu Dragnea sa controleze realizarea strategiei Romania 2040. Strategia, ce va fi obligatorie de respectat pentru viitoarele guverne ce vor veni la putere, va.

Liviu Dragnea: De ce tot timpul cand PSD ajunge la guvernare GASESTE BANI? INVESTIM iN BUNASTARE

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a avut joi o intalnire cu varstnicii, context in care a vorbit si despre banii de pensii. El a afirmat ca alte guvernari, mai ales cele de dreapta,.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca incalca legea: Ar trebui sa ceara mandat cand merge la Consiliul European

Liviu Dragnea ii da replica presedintelui Klaus Iohannis dupa ce acesta a acuzat-o pe viorica Dancila ca na mers in Israel sa discute despre mutarea ambasadei Romaniei fara a avea madat. Liderul PSD a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )