Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liviu Dragnea: Constat ca inspectorii fiscali care controleaza firmele sunt inca tributari unei mentalitati de tip sovietic, de genul chiar daca esti in regula, iti gasim noi ceva!.

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Constat ca inspectorii fiscali care controleaza firmele sunt inca tributari unei mentalitati de tip sovietic, de genul chiar daca esti in regula, iti gasim noi ceva!.

Presedintele Liviu Dragnea a atacat, marti seara, pe Facebook, institutia ANAF-ul pe care o acuza de mentalitati de tip sovietic invocand o presupusa circulara a ANAF catre trimisa recent catre directiile judetene de finante prin care acestora li s-ar impune cote de amenzi. Dragnea isi bazeaza discursul pe un document publicat de flux24. ro, dar care nu a fost confirmat de reprezentantii ANAF. continuă pe Hotnews

Dragnea: Inspectorii fiscali care controleaza firmele sunt inca tributarii unei mentalitati de tip sovietic

Inspectorii fiscali care controleaza firmele sunt inca tributarii unei mentalitati de tip sovietic, dar acest lucru se va schimba odata cu aplicarea Legii preventiei, a scris Liviu Dragnea, pe.

Dragnea, SUPARAT FOC pe ANAF: Inspectorii fiscali au mentalitati de tip sovietic

Inspectorii fiscali care controleaza firmele sunt inca tributarii unei mentalitati de tip sovietic, dar acest lucru se va schimba odata cu aplicarea Legii preventiei, a scris Liviu Dragnea, pe.

Service-urile independente: Liviu Dragnea este singura persoana care poate rezolva criza RCA

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) i-a trimis in aceasta dimineata o scrisoare deschisa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustinand ca el este singura persoana cu autoritate care poate rezolva problemele din piata asigurarilor auto obligatorii RCA.

Liviu Dragnea, atac la inspectorii ANAF: Au o mentalitate de tip sovietic

Liviu Dragnea a reactionat dur la un material de presa in care se specifica faptul ca inspectorii ANAF ar fi avut un target de amenzi de 6 milioane de lei pe an, sustinand ca acestia au mentalitate de.

Un senator PNL il acuza pe Liviu Dragnea ca nu cunoaste programul Guvernului Grindeanu. Disputa a pornit de la indemnizatia pentru mame

Senatorul PNL Florin Citu il acuza pe presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca nu cunoaste programul de guvernare dupa care se ghideaza Cabinetul Grindeanu.

Liviu Dragnea despre Nicolae Bacalbasa: L-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca atitudinea deputatului social-democrat Nicolae Bacalbasa va reprezenta subiect de discutie in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de miercuri al partidului, in conditiile in care, considera Dragnea, nu este in regula sa existe astfel de iesiri obscene in Parlament, unde parlamentarii nu sunt pe persoana fizica.

Parlamentul a aprobat componenta grupului Pro-America, format din politicieni care impartasesc valorile SUA. Liderul grupului e Liviu Dragnea

Plenul Parlamentului a aprobat, marti, componenta grupului Pro-America, grup ce va fi condus de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea ii ameninta cu sanctiuni pe Serban Nicolae si Nicolae Bacalbasa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va participa, joi, la receptie si la intalnirea cu seful Executivului european, Jean Claude Juncker, la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis. Totodata, liderul social-democratior a mai subliniat ca, miercuri, in cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Serban Nicolae si a deputatului Bacalbasa, din cauza scandalului pe care l-a facut, marti, in plenul Parlamentului.

Serban Nicolae: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea despre legea gratierii. A avut o singura pretentie, sa excludem orice fel de texte care ar putea fi interpretate ca fiind favorabile lui

Presedintele Comisiei Juridice, Serban Nicolae, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, motivele pentru care se amana comisia de ancheta a alegerilor din 2009, precum si razgandirea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a conduce aceasta comisie. Totodata, Nicolae a spus ca nu a avut niciodata discutii explicite cu Dragnea despre gratierea faptelor de coruptie, dar presedintele PSD ar fi cerut sa fie exluse din lege orice text care ar putea fi interpretat ca favorizandu-l.

Liviu Dragnea, intrebat daca va conduce comisia de ancheta privind alegerile din 2009: Nu stiu. Nu cred (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca in plenul reunit de marti se va hotari infiintarea comisiei parlamentare care de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 20.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )