Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea il contrazice pe Ponta: Pronostic despre procesul lui Klaus Iohannis

B1 B1,
Liviu Dragnea il contrazice pe Ponta: Pronostic despre procesul lui Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta se arata convins, in timpul campaniei electorale, ca Iohannis va pierde procesul de incompatibilitate la iCCJ. Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, isi contrazice seful si crede. continuă pe B1

UDMR nu sustine propunerile de reasezare a administratiei publice locale anuntate de Liviu Dragnea si Victor Ponta

UDMR nu sustine propunerile de reasezare a administratiei publice locale facute saptamana trecuta de ministrul Liviu Dragnea si intarite de premierul Victor Ponta. Afirmatia a fost facuta de catre deputatul UDMR Cseke Attila, fostul ministru al Sanatatii.

Revine descentralizarea: Variantele tinute in sertar de Liviu Dragnea

PSD vrea sa reinceapa procesul de descentralizare. Ratat in prima faza, Liviu Dragnea revine cu alte doua solutii pentru acest proiect. Ministrul Dezvoltarii Regionale doreste, fie o singura lege care sa.

Liviu Dragnea despre Ordonanta traseistilor, declarata neconstitutionala: In mod normal, primarii nu au ce sa pateasca

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat joi ca primarii care au schimbat formatiunea politica nu au ce sa pateasca, referindu-se la decizia Curtii Constitutionale privind OUG nr. 55/2014, relateaza Agerpres.

Radu Banciu: S-ar putea ca Liviu Dragnea sa taie pentru ultima data porcul anul acesta, dar nu din cauza de deces. Sa vina mititica (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca si in acest an va respecta traditia taierii porcului. O sa tai porcul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )