Libnet.ro
UNICEF

19:16

Liviu Dragnea : Crin Antonescu m-a sunat si m-a intrebat daca facem alianta cu Tariceanu. I-am spus ca nu facem.

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea : Crin Antonescu m-a sunat si m-a intrebat daca facem alianta cu Tariceanu. I-am spus ca nu facem.

Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL , Crin Antonescu a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului USL, cei doi tin legatura si se sfatuiesc la telefon. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Crin Antonescu m-a sunat si m-a intrebat daca facem alianta cu Tariceanu. I-am spus ca nu facem

Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului USL, cei doi tin legatura si se sfatuiesc la telefon.

Liviu Dragnea, despre Tariceanu: M-a sunat Crin. I-am spus ca USD nu face alianta cu o persoana fizica

In perioade politice tensionate, Liviu Dragnea face vizite in fieful sau - judetul Teleorman, locul in care se aliantele electorale primesc botezul politic. La scurt timp dupa destramarea USL, Dragnea l-a luat de.

Liviu Dragnea, despre alianta cu partidul lui Tariceanu: PSD nu poate face alianta cu o persoana fizica

Vicepremierul Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului, cei doi tin se sfatuiesc la telefon. Crin Antonescu l-a intrebat, ironic, pe Dragnea, daca PSD face alianta cu PRL, partidul anuntat de Tariceanu, iar vicepremierul i-a raspuns in acelasi stil: Nu facem aliante cu persoane fizice, aluzie la faptul ca PRL nu are membri.

Liviu Dragnea, la semnarea protocolului cu USD: Nu facem alianta cu Tariceanu

Vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit ieri la telefon cu Crin Antonescu. Liderul PNL a fost cel care l-a sunat sa-l intrebe daca PSD face sau nu alianta cu partidul pe care intentioneaza sa-l infiinteze Calin.

Liviu Dragnea: M-a sunat Crin. I-am spus ca USD nu face alianta cu o persoana fizica

In perioade politice tensionate, Liviu Dragnea face vizite in fieful sau - judetul Teleorman, locul in care se aliantele electorale primesc botezul politic. La scurt timp dupa destramarea USL, Dragnea l-a luat de.

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

Crin Antonescu: in Romania, nu toate partidele fac politica pentru ciolan. ...

Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta cu nume si prenume care s-a solidarizat cu Tariceanu. Am vorbit azi cu domul Tariceanu dar in conditii pe care nici nu as vrea sa le evoc. M-a sunat din biroul domnului Ponta Crin Antonescu: Basescu ar trebui sa inteleaga ca a veni si insulta mereu, pe criterii strict partizane a unor lideri politici doar pe motivul ca nu-ti plac, nu este un model de urmat si sper sa se .

Crin Antonescu: Tariceanu m-a sunat din biroul lui Ponta. Asa situatie de jena n-am parcurs in 24 de ani de politica

In cadrul declaratiei de presa sustinute miercuri, Crin Antonescu a vorbit si despre demisia din PNL a lui Calin Popescu Tariceanu. Ceea ce s-a intamplat astazi a fost un lucru fara precedent, un lucru.

Crin Antonescu: Partidul National Liberal NU se rupe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PNL nu se va rupe. Vicepresedintele PDL Alin Tise a declarat ca Partidul Democrat Liberal ii cere lui Crin Antonescu sa demisioneze din functia de.

Crin Antonescu: ii cer lui Ponta sa ia act de decizia ireversibila a PNL. Este o degradare sa incerce in continuare tratative

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a solicitat, miercuri, premierului Victor Ponta sa ia act de decizia ireversibila a liberalilor cu privire la ruperea USL. Antonescu crede ca orice incercare de continuare a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )