Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liviu Dragnea, despre Tariceanu: M-a sunat Crin. I-am spus ca USD nu face alianta cu o persoana fizica

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre Tariceanu: M-a sunat Crin. I-am spus ca USD nu face alianta cu o persoana fizica

In perioade politice tensionate, Liviu Dragnea face vizite in fieful sau - judetul Teleorman, locul in care se aliantele electorale primesc botezul politic. La scurt timp dupa destramarea USL, Dragnea l-a luat de. continuă pe B1

Protocolul USD, semnat. Dragnea, despre Tariceanu: USD nu face alianta cu o persoana fizica.

Protocolul intre PC si PSD -USD - a fost semnat, vineri, in judetul Teleorman. Liviu Dragnea si Daniel Constantin au semnat intelegerea pentru constituirea Uniunii Social-Democrate. Imi pare rau ca USL s-a rupt, USL a fost o alinta politica, a fost o stare de spirit, un grup politic in care eram camarazi, a spus Dragnea. Prin USD, incercam sa ducem mai departe ce am stabilit in interiorul USL, a mai spus Liviu Dragnea. Vicepremierul a mai spus a discutat, ieri, la telefon, cu Crin .

Liviu Dragnea, despre dosarul Frauda la referendum: Nu am nicio responsabilitate!

Vicepremierul Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul Frauda la referendum, a declarat ca nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste posibilele falsuri inregistrate la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Liviu Dragnea despre dosarul Frauda la referendum: Nu am nicio responsabilitate!

Vicepremierul Liviu Dragnea trimis in judecata in dosarul Frauda la referendum a declarat ca nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste posibilele falsuri inregistrate la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Liviu Dragnea, despre alianta cu partidul lui Tariceanu: PSD nu poate face alianta cu o persoana fizica

Vicepremierul Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului, cei doi tin se sfatuiesc la telefon. Crin Antonescu l-a intrebat, ironic, pe Dragnea, daca PSD face alianta cu PRL, partidul anuntat de Tariceanu, iar vicepremierul i-a raspuns in acelasi stil: Nu facem aliante cu persoane fizice, aluzie la faptul ca PRL nu are membri.

Liviu Dragnea : Crin Antonescu m-a sunat si m-a intrebat daca facem alianta cu Tariceanu. I-am spus ca nu facem.

Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL , Crin Antonescu a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului USL, cei doi tin legatura si se sfatuiesc la telefon.

Liviu Dragnea: Crin Antonescu m-a sunat si m-a intrebat daca facem alianta cu Tariceanu. I-am spus ca nu facem

Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului USL, cei doi tin legatura si se sfatuiesc la telefon.

Liviu Dragnea, la semnarea protocolului cu USD: Nu facem alianta cu Tariceanu

Vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit ieri la telefon cu Crin Antonescu. Liderul PNL a fost cel care l-a sunat sa-l intrebe daca PSD face sau nu alianta cu partidul pe care intentioneaza sa-l infiinteze Calin.

Liviu Dragnea: M-a sunat Crin. I-am spus ca USD nu face alianta cu o persoana fizica

In perioade politice tensionate, Liviu Dragnea face vizite in fieful sau - judetul Teleorman, locul in care se aliantele electorale primesc botezul politic. La scurt timp dupa destramarea USL, Dragnea l-a luat de.

FOTO S-a semnat protocolul USD Teleorman. Liviu Dragnea (PSD) a dat mana cu Florica Mara (UNPR ) si Paul Chicu (PC)

Alianta electorala USD Teleorman s-a nascut, astazi, la sediul PSD Teleorman, asistata de vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii Daniel Constantin PC). Cei doi oficiali au participat la Conferinta Regionala de prezentare a Programului National de Dezvoltare Rurala , eveniment desfasurat la Universitatea Valahia din Alexandria.

Dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea este asteptat vineri la Curtea Suprema

Vicepremierul Liviu Dragnea este asteptat vineri la Curtea Suprema unde se judeca un nou termen din dosarul Referendumul in care acesta este acuzat, alaturi de alte aproape 100 de persoane, de fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3499 seconds )