Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liviu Dragnea sustine ca exista posibilitatea ca un procuror sa bata la usa Guvernului, pentru a afla de ce nu au cheltuit banii pe investitii

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea sustine ca exista posibilitatea ca un procuror sa bata la usa Guvernului, pentru a afla de ce nu au cheltuit banii pe investitii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca 19 milarde de lei, din 38 de milarde, raman necheltuiti si il acuza pe premierul Dacian Ciolos ca are explica lipsa investitiilor prin faptul ca face economii. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos iese la atac: in judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?

Premierul Dacian Ciolos a lansat un atac la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Seful executivul a prezentat situatia din judetul Teleorman, unde Liviu Dragnea a fost presedintele Consiliului Judetean.

Liviu Dragnea, depasit de Dacian Ciolos si Klaus Iohannis in topul aparitiilor media in campania electorala

Premierul Dacian Ciolos conduce topul aparitiilor media in campania electorala, urmat de presedintele Klaus Iohannis si de presedintele PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Propunerea PSD pentru sefia Executivului, dupa alegerile parlamentare, va fi un barbat, membru de partid. Formarea guvernului nu este un concurs de frumusete

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca premierul pe care social-democratii il vor propune, dupa alegerile din 11 decembrie, in cazul in care vor forma majoritatea parlamentara, va fi un barbat, membru de partid.

Alina Gorghiu: Lui Liviu Dragnea i-am cerut sa discutam despre cum vad partidele noastre politica dupa 11 decembrie. Faptul ca nu raspunde acestei invitatii este o lipsa de respect

Liderul liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca refuzul lui Liviu Dragnea de a participa cu ea la o dezbatere publica despre proiectele de guvernare a Romaniei de dupa alegeri reprezinta lipsa de respect.

Amintirile lui Liviu Dragnea: cum s-a nascut USL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a povestit cum s-a ajuns la USL, dupa o discutie la Victor Ponta acasa, la care Crin Antonescu a venit insotit de Radu Stroe.

Basescu ii invita pe Alina Gorghiu si Liviu Dragnea la o dezbatere televizata

Presedintele PMP, Traian Basescu, ii invita pe liderii PNL si PSD, Alina Gorghiu si Liviu Dragnea, la o dezbatere televizata, pe tema programelor electorale ale celor trei partide.

Marian Godina, mesaj pentru patriotul Liviu Dragnea: indrazneste sa nu fii agramat! indrazneste sa pui virgule! (FOTO)

Liviu Dragnea se declara patriot si mereu indragostit de Romania, dar limba romana nu ii este chiar cea mai buna prietena. intr-un mesaj pe Facebook de Ziua Nationala, acesta a.

Politistul Marian Godina, catre Liviu Dragnea:indrazneste sa nu fii agramat!indrazneste sa pui virgule!

Politistul Marian Godina ii atrage atentia presedintelui PSD Liviu Dragnea ca nu scrie corect in limba romana, ceea ce este extrem de rusinos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )