Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea, despre intentia lui Iohannis de a schimba Guvernul

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre intentia lui Iohannis de a schimba Guvernul

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a declarat, pentru presa internationala, ca vrea sa schimbe Guvernul, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Dragnea, despre Klaus Iohannis: Iese din Constitutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, pentru dorinta sa de a schimba Guvernul social-democrat cu un Guvern liberal. Dragnea a vorbit si despre problemele penale ale colegilor sai de partid, Dan Sova si Darius Valcov.

Liviu Dragnea, critici pentru Iohannis: Schimbarea Guvernului iese din Constitutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a declarat ca vrea sa schimbae Guvernul social-democrat cu un Guvern PNL. Dorinta domnului.

Liviu Dragnea la Punctul de intalnire: Daca spui ca vrei sa dai jos Guvernul, sa pui Guvernul tau, nu este in regula

Radu Tudor a dialogat, duminica, la Punctul de intalnire cu Liviu Dragnea, pe temele cele mai importante din PSD si din coalitia de guvernare. Va rezista aceasta? Ce vor vota parlamentarii in cazurile lui Dan.

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, despre modul in care va vota PSD in cazul cererii pentru arestarea lui Dan Sova, la Senat, ca s-a adoptat o rezolutie, dar ca nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar, iar fiecare va vota cum crede.

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, ca in ceea ce priveste PSD s-a adoptat o rezolutie privind votul pe solicitarile justitiei si ca nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamenta.

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, referitor la modul in care va vota PSD in cazul cererii pentru arestarea lui Dan Sova, la Senat, ca s-a adoptat o rezolutie, dar ca nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar, iar fiecare va vota cum crede, informeaza Mediafax.

Dragnea, despre votul in Parlament la Sova-Valcov: Nu va fi vot la vedere

Senatorii PSD nu vor vota la vedere in cazul cererii de incuviintare a arestarii lui Dan Sova si Darius Valcov, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Dragnea, despre cererea de arestare a lui Valcov: Este o lovitura importanta pentru imaginea Guvernului

Cererea de arestare a ministrului demisionar Darius Valcov este o lovitura importanta pentru imaginea Guvernului, a declarat presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea, la Consiliul PSD: Sa ne afirmam cu curaj orientarea de stanga, dar sa ne delimitam de etichetele care au compromis miscarea de stanga/ Georgica Severin: Un compromis cu valorile dreptei, cea mai mare eroare

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea considera ca PSD trebuie sa isi afirme cu curaj orientarea de stanga, dar, in acelasi timp, sa se delimiteze de toate etichetele care au compromis miscarea de stanga, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Trebuie sa ne delimitam de eticheta de partid comunist

Liviu Dragnea este de parere ca PSD trebuie sa se delimiteze de eticheta de partid comunist, avand in vedere si consecintele nefavorabile pe care le aduce: un numar scazut de alegatori in Transilvania,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )