Libnet.ro
UNICEF

07:00

Liviu Dragnea, critici pentru Iohannis: Schimbarea Guvernului iese din Constitutie

B1 B1,
Liviu Dragnea, critici pentru Iohannis: Schimbarea Guvernului iese din Constitutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a declarat ca vrea sa schimbae Guvernul social-democrat cu un Guvern PNL. Dorinta domnului. continuă pe B1

Traian Basescu, critici pentru Iohannis privind prestatia de la Bruxelles: Romania a ratat Consiliul European

Prezent la conferinta Regionala a PMP de la Timisoara, fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa ii transmita lui Klaus Iohannis ca Romania a ratat Consiliul European. Principala tema a reuniunii de.

Dragnea, despre Klaus Iohannis: Iese din Constitutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, pentru dorinta sa de a schimba Guvernul social-democrat cu un Guvern liberal. Dragnea a vorbit si despre problemele penale ale colegilor sai de partid, Dan Sova si Darius Valcov.

Liviu Dragnea, despre intentia lui Iohannis de a schimba Guvernul

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a declarat, pentru presa internationala, ca vrea sa schimbe Guvernul, informeaza B1 Tv.

Liviu Dragnea la Punctul de intalnire: Daca spui ca vrei sa dai jos Guvernul, sa pui Guvernul tau, nu este in regula

Radu Tudor a dialogat, duminica, la Punctul de intalnire cu Liviu Dragnea, pe temele cele mai importante din PSD si din coalitia de guvernare. Va rezista aceasta? Ce vor vota parlamentarii in cazurile lui Dan.

Liviu Dragnea, la Consiliul PSD: Sa ne afirmam cu curaj orientarea de stanga, dar sa ne delimitam de etichetele care au compromis miscarea de stanga/ Georgica Severin: Un compromis cu valorile dreptei, cea mai mare eroare

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea considera ca PSD trebuie sa isi afirme cu curaj orientarea de stanga, dar, in acelasi timp, sa se delimiteze de toate etichetele care au compromis miscarea de stanga, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Trebuie sa ne delimitam de eticheta de partid comunist

Liviu Dragnea este de parere ca PSD trebuie sa se delimiteze de eticheta de partid comunist, avand in vedere si consecintele nefavorabile pe care le aduce: un numar scazut de alegatori in Transilvania,.

Un pont pentru Iohannis. Sau pentru Ponta

Comisia Juridica din Senat a aprobat, miercuri, la limita, cererea de arestare in cazul Dan Sova, cu sase voturi pentru, cinci impotriva. Saptamana viitoare urmeaza votul in plen. N-ar fi deloc exclus sa asistam la inca un parlamentar aparat de procurori. Ar fi inca o usa trantita in nasul DNA, inca o ancheta blocata, dupa cazurile Borbely si Vosganian. Ce se poate face? Asistam neputinciosi cum parlamentarii se apara intre ei ascunzandu-se in spatele unui vot anonim, gest de suprema lasitate? Niciodata. Ca prim pas, putem incerca sa-i determinam sa-si asume in scris, cu explicatii, fratia cu penalii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )