Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dragnea, despre Klaus Iohannis: Iese din Constitutie

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre Klaus Iohannis: Iese din Constitutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, pentru dorinta sa de a schimba Guvernul social-democrat cu un Guvern liberal. Dragnea a vorbit si despre problemele penale ale colegilor sai de partid, Dan Sova si Darius Valcov. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, critici pentru Iohannis: Schimbarea Guvernului iese din Constitutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a declarat ca vrea sa schimbae Guvernul social-democrat cu un Guvern PNL. Dorinta domnului.

Liviu Dragnea, despre intentia lui Iohannis de a schimba Guvernul

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a declarat, pentru presa internationala, ca vrea sa schimbe Guvernul, informeaza B1 Tv.

Dragnea, atac dur la Klaus Iohannis. Ce acuzatii ii aduce presedintelui

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale, sustine ca l-a intrebat pe presedintele Klaus Iohannis daca mai sustine ideea de descentralizare, si acesta i-a raspuns Da, adaugand ca a trimis la Palatul Cotroceni Strategia de descentralizare si nu a primit inca niciun raspuns.

Alexandra Sandru: Klaus Iohannis, comunicator slab, preocupat mai mult de protocol decat de mesajul care ajunge la cei pe care ii reprezinta - romanii

Se implinesc trei luni de cand Klaus Iohannis a fost investit in functia de presedinte al Romaniei. in numeroasele vizite pe care acesta le-a intreprins Iohannis a avut un singur moment de stralucire si anume.

Prima doamna a Romaniei il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European de la Bruxelles.

Ministrul britanic al Apararii se intalneste, luni, cu Klaus Iohannis

Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, se va intalni, luni, la Bucuresti, cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu omologul roman, Mircea Dusa, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis: Combaterea rasismului, a discriminarii rasiale, a xenofobiei si intolerantei e o obligatie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata un mesaj cu prilejul Zilei Internationale pentru eliminarea discriminarii rasiale, in care arata ca combaterea rasismului, discriminarii rasiale, xenofobiei si intolerantei e o obligatie nu doar a oamenilor politici ci a intregii societati romanesti.

Reprosuri pentru Klaus Iohannis de la Bruxelles: Atitudine de lumea a treia

Europarlamentarul Cristian Preda l-a criticat pe seful statului, Klaus Iohannis, pentru atitudinea pe care a avut-o la Consiliul European.

Klaus Iohannis, criticat de un europarlamentar roman pentru comportamentul de la Bruxelles: Atitudine de lumea a treia si dispret pentru jurnalisti

Europarlamentarul Cristian Preda l-a criticat pe seful statului Klaus Iohannis pentru atitudinea pe care acesta a avut-o la Consiliul European, acolo unde si-a adus si sotia. Cristian Preda a comentat faptul ca.

Klaus Iohannis, dupa participarea la Consiliul European: Am insistat asupra prioritatilor tarii privind resursele energetice

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, vineri seara, ca a subliniat in cadrul reuniunii Consiliului European prioritatea pentru Romania privind valorificarea resurselor energectice. Presedintele a mai declarat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )