Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea, despre MARELE MITING din weekend: Vrem sa traim intr-o tara libera, democratica! Vrem sa protejam justitia! Sunt institutii sub teroare (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre MARELE MITING din weekend: Vrem sa traim intr-o tara libera, democratica! Vrem sa protejam justitia! Sunt institutii sub teroare (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat oficial mitingul PSD care va avea loc in acest weekend. Seful PSD acuza abuzuri in justitie si afirma ca se va protesta pentru o tara libera si pentru scoaterea institutiilor de sub. continuă pe B1

PSD a stabilit locul si ora pentru marele miting din weekend

In sedinta Comitetului Executiv National de luni, liderii PSD au stabilit organizarea mitingului anuntat pentru sustinerea premierului Viorica Dancila pentru sambata la ora 20 in Piata Victoriei. Despre.

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui Iohannis: Nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a.

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

Liviu Dragnea, despre sentinta pe care o va afla vineri: Oricine are emotii

Emotii pentru Liviu Dragnea inainte de sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC pe care inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa o pronunte vineri. Oricine are emotii, oricine ar.

Liviu Dragnea, despre sentinta pe care o va afla vineri: Oricine are emotii (VIDEO)

Emotii pentru Liviu Dragnea inainte de sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC pe care inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa o pronunte vineri. Oricine are emotii, oricine ar.

Liviu Dragnea, speriat de ceasurile din Elvetia: Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o.

Dragnea anunta marele miting: cand va protesta PSD impotriva abuzurilor

Liviu Dragnea a anuntat, in sfarsit, organizarea unui miting pentru apararea democratiei si care sa trateze subiectul abuzurilor facute in sistemul judiciar. Nu mai sunt sute de mii de oameni pe strazile tarii, nu mai sunt mici macar mii, dar lumea inca protesteaza. in Piata Victoriei gasesti oameni care inca scandeaza impotriva Guvernului, la Sibiu [].

Marele miting PSD, smbata, la ora 20.00, n Piata Victoriei. Tema - abuzurile din justitie. Dragnea: Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pna la capat

Marele miting al PSD va avea loc sambata, 9 iunie, la ora 20. 00, in Piata Victoriei. Mitingul va fi unul de protest fata de abuzurile din justitie. Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pana la capat, a declarat Liviu Dragnea.

PSD confisca EMBLEMA rezist - Anuntul de ULTIMA ORA al oamenilor lui Liviu Dragnea

PSD-istii au stabilit ca marele miting impotriva abuzurilor justitiei sa se deafasoare in locul in care se strand protestatarii rezist Piata Victoriei. Mitingul urmeaza sa aiba loc sambata, ora.

Liviu Dragnea anunta organizarea unui miting impotriva abuzurilor de mai mult timp pe 9 iunie

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat luni organizarea, pe data de 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting impotriva abuzurilor de mai mult timp si a incalcarii principiilor statului de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )