Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca premierul Viorica Dancila are deja un punct de vedere finalizat in ceea ce priveste membrii actualului Guvern, 039;039;care ar trebui sa nu mai continue, cel putin in aceasta. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Am discutat cu Dancila chiar duminica, de ziua mea. Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, ca premierul Viorica Dancila i-a prezentat deja - chiar duminica, de ziua lui de nastere - evaluarea facuta ministrilor in vederea unei remanieri guvernamentale, urmand ca in perioada urmatoare sa stabileasca si variantele de inlocuire a acestor colegi. Potrivit lui Dragnea, remanierea este una importanta si, din ce i-a spus prim-ministrul, vor fi si dezamagiri, dar si surprize.

Liviu Dragnea, despre remanierea lui Toader: La ora asta nu se pune problema, dar nu stim ce se va intampla (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, pastreaza suspansul privind posibila remaniere a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, afirmand ca in prezent nu se pune problema problema ca acesta sa fie inlocuit, dar.

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Liviu Dragnea, despre Fondul Suveran de Investitii: Cred ca toti am inteles acelasi lucru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit marti despre intalnirea cu oficialii polonezi referitoare la Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. Eu am participat cu mare drag. Cred ca toti am inteles.

Carmen Dan, despre remanierea guvernamentala: De ce as avea emotii?

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca nu are emotii in ceea ce priveste remanierea Guvernului. Fiecare membru al Guvernului si-a asumat acest mandat, si-a asumat ca va veni un.

Dragnea, despre remaniere: O sa fie si niste dezamagiri si niste surprize... (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca remanierea guvernamentala va produce surprize si dezamagiri pentru unii. Seful PSD a venit cu mai multe precizari dupa ce in spatiul public a aparut informatia conform careia.

Ludovic Orban: Remanierea guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca marea remaniere guvernamentala este modul prin care Liviu Dragnea da spaga baronilor care i-au salvat scaunul de presedinte al PSD. Orban a declarat,.

Orban: Remanierea guvernamentala, 'o spaga ' data de Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca remanierea guvernamentala anuntata este o spaga data de presedintele PSD, Liviu Dragnea, celor care i-au salvat scaunul de sef al social-democratilor.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )