Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea: Grindeanu va decide singur daca va discuta cu Iohannis despre absorbtia fondurilor europene. Abordarea nu a fost corecta

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Grindeanu va decide singur daca va discuta cu Iohannis despre absorbtia fondurilor europene. Abordarea nu a fost corecta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, referindu-se la faptul ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca doreste sa discute cu premierul Sorin Grindeanu despre absorbtia fondurilor europene, ca abordarea sefului statului nu a fost foarte corecta, iar primul ministru va decide singur daca va da curs acestei invitatii, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, raspuns pentru Sorin Grindeanu, care vrea sa il invete pe seful PSD sa schieze: Sa vedem daca reuseste

Seful PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni dupa-amiaza, la Parlament, afirmatiile premierul Sa vedem daca reuseste sa ma invete sa schiez. A invatat sa nu se mai agate cu ancora de haine, ceea ce era foarte important .

Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca Dacian Ciolos sa fie propus de presedintele Iohannis pentru conducerea SIE: Va spun cu toata sinceritatea ca daca va veni aceasta propunere, noi nu vom vota

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni dupa-amiaza, ca, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis il va propune pe fostul premier Dacian Ciolos pentru a conduce Serviciul de Informatii Externe SIE), social-democratii nu vor vota.

Sorin Grindeanu, despre numirea sefului SIE: Nu a fost pe ordinea de zi a coalitiei de guvernare. Sunt de acord cu Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la Parlament, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca este acord cu seful PSD, Liviu Dragnea, in ceea ce priveste numirea sefului Serviciului de Informatii Externe SIE).

Dupa partida de pescuit, Sorin Grindeanu promite sa-i dea lui Liviu Dragnea o lectie: inteleg ca nu sta foarte bine la acest domeniu (VIDEO)

Dupa ce Liviu Dragnea a postat duminica pe Facebook fotografii in care arata cum l-a invatat pe premierul Grindeanu sa pescuiasca, seful Guvernului a promis luni ca il va invata pe.

Liviu Dragnea: Ar fi de preferat sa existe o negociere corecta cu presedintele Klaus Iohannis pentru numirea sefului SIE

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, la postul de televiziune Antena 3, ca ar fi corect daca ar exista o negociere intre presedinte si reprezentantii coalitiei de guvernare privind numirea unui nou director SIE.

Liviu Dragnea, raspuns pentru Iohannis pe tema fondurilor europene: Nu stiu dacaa fost foarte corectaabordarea

Liviu Dragnea a avut o replica pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a spus ca Romania trebuie sa aiba un deficit excesiv si ca guvernul PSD-alde are obligatia sa atraga cat mai multe fonduri.

FOTO. Liviu Dragnea l-a invatat pe Sorin Grindeanu sa pescuiasca stiuci: Marea ruptura intre Parlament si Guvern a avut loc

Liviu Dragnea isi arata din nou calitatile de pescar, postand pe contul sau de Facebook cateva poze de la o partida de pescuit sportiv, pe care a facut-o cu premierul Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea, despre gluma care i-a atras numeroase critici: Nu eu sunt vinovatul, ci premierul Grindeanu (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost tinta criticilor a numeroase persoane dupa ce sambata seara a postat o fotografie pe Facebook care ironiza protestele din Piata Victoriei. Au de gan.

Sorin Grindeanu, un iNVATACEL in ale pescuitului. Liviu Dragnea s-a LAUDAT ca l-a invatat arta unditei. Imagini NEMAIVAZUTE cu premierul Romaniei si liderul PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a profitat de weekendul liber si absent de probleme in partid si a decis sa-si petreaca timpul la pescuit. Presedintele PSD a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a cerut instantei sa sesizeze CCR in vederea introducerii unui prag al prejudiciului peste care abuzul in serviciu constituie infractiune. Bombonica Prodana este judecata pentru abuz in serviciu

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, le-a cerut magistratilor Instantei Supreme, la cel mai recent termen din dosarul in care aceasta este judecata pentru de abuz in serviciu, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu articolul din Codul Penal privind abuzul in serviciu, pe motiv ca nu exista un prag al prejudiciului sub care fapta sa nu constituie infractiune, anunta Realitatea Tv. Solicitarea Bombonicai Prodana aminteste de controversata Ordonanta de Urgenta 13 adoptata de Guvernul Grindeanu la inceputul acestui an si retrasa la presiunea strazii, dupa protestele de amploare din primele doua luni ale anului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )