Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO. Liviu Dragnea l-a invatat pe Sorin Grindeanu sa pescuiasca stiuci: Marea ruptura intre Parlament si Guvern a avut loc

România Liberă România Liberă,
FOTO. Liviu Dragnea l-a invatat pe Sorin Grindeanu sa pescuiasca stiuci: Marea ruptura intre Parlament si Guvern a avut loc

Liviu Dragnea isi arata din nou calitatile de pescar, postand pe contul sau de Facebook cateva poze de la o partida de pescuit sportiv, pe care a facut-o cu premierul Sorin Grindeanu. continuă pe România Liberă

FOTO. Liviu Dragnea, arogante la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!!!

Presedintele Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa protestatarilor din Piata Victoriei, cu o poza realizata in timpul protestelor din Februarie peste care este suprapus un text ironic.

Sorin Grindeanu, un iNVATACEL in ale pescuitului. Liviu Dragnea s-a LAUDAT ca l-a invatat arta unditei. Imagini NEMAIVAZUTE cu premierul Romaniei si liderul PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a profitat de weekendul liber si absent de probleme in partid si a decis sa-si petreaca timpul la pescuit. Presedintele PSD a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la.

Liviu Dragnea, despre gluma care i-a atras numeroase critici: Nu eu sunt vinovatul, ci premierul Grindeanu (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost tinta criticilor a numeroase persoane dupa ce sambata seara a postat o fotografie pe Facebook care ironiza protestele din Piata Victoriei. Au de gan.

PSD promite un nou pod peste Dunare, la Tulcea. Investitia costa 200 milioane de euro, iar Liviu Dragnea spune ca exista banii

Faleza municipiului Tulcea va fi transferata autoritatilor locale, iar licitatia pentru podul peste Dunare va incepe in vara acestui an. Acestea sunt mesajele pe care premierul Sorin Grindeanu le-a adus in Tulcea, in cadrul unei vizite oficiale.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a cerut instantei sa sesizeze CCR in vederea introducerii unui prag al prejudiciului peste care abuzul in serviciu constituie infractiune. Bombonica Prodana este judecata pentru abuz in serviciu

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, le-a cerut magistratilor Instantei Supreme, la cel mai recent termen din dosarul in care aceasta este judecata pentru de abuz in serviciu, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu articolul din Codul Penal privind abuzul in serviciu, pe motiv ca nu exista un prag al prejudiciului sub care fapta sa nu constituie infractiune, anunta Realitatea Tv. Solicitarea Bombonicai Prodana aminteste de controversata Ordonanta de Urgenta 13 adoptata de Guvernul Grindeanu la inceputul acestui an si retrasa la presiunea strazii, dupa protestele de amploare din primele doua luni ale anului.

Liviu Dragnea, ironii la adresa protestatarilor: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea se tine de glume la adresa persoanelor care au iesit si au protestat in Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale.

Esec umilitor pentru Liviu Dragnea: Presedintele si premierul Israelului au refuzat sa se intalneasca cu presedintele PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a efectuat in perioada 4-6 martie o vizita pe linei parlamentara in Israel. Dorinta presedintelui Camerei Deputatilor a fost ca sa profite de aceasta ocazie pentru a avea o.

Guvernele Romaniei si Rep. Moldova, in sedinta comuna. Pavel Filip: Moldova priveste in continuare spre Vest. Sorin Grindeanu: Trebuie accelerata reforma si parcursul european al Moldovei

Premierul Sorin Grindeanu si primul ministru al Republicii Moldova, Pavel Filip, sustin o conferinta de presa comuna, la Piatra-Neamt. Pavel Filip a spus ca Republica Moldova nu-si va abandona privirea catre vest, iar Sorin Grindeanu a spus ca Romania asteapta de la Republica Moldova consecventa si seriozitate.

Premierul Sorin Grindeanu si omologul sau moldovean, Pavel Filip, au discutat despre fenomenul cauzat de jocul Balena Albastra

Premierul roman Sorin Grindeanu si omologul sau moldovean, Pavel FIlip, au discutat, in cadrul sedintei de Guvern comune, care a avut loc, joi, la Piatra Neamt, despre jocul online Balena Albastra.

Sorin Grindeanu, despre evaluarea activitatii lui Lazar si Kovesi, efectuata de ministrul Justitiei: Am mare incredere in Tudorel Toader. Astept si pachetul de legi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Tulcea, ca asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa publice concluziile evaluarii activitatii procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cat si a procurorului general, Augustin Lazar. Totodata, seful Executivului a afirmat ca asteapta pachetul de legi in domeniul Justitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )