Libnet.ro
UNICEF

11:46

Liviu Dragnea: Impactul total al masurilor din programul de guvernare PSD - 2,65 miliarde lei

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Impactul total al masurilor din programul de guvernare PSD - 2,65 miliarde lei

Presedintele PSD Liviu Dragnea scrie miercuri dimineata, pe Facebook, ca impactul bugetar total al masurilor pe care le va lua in perioada urmatoare guvernul PSD-ALDE este de 2,65 miliarde lei, adaugand in finalul mesajului: ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, pierduti pe drum de tehnocrati. continuă pe Hotnews

Dragnea: Impactul total al masurilor Guvernului, 2,65 miliardei lei. Ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei pierduti?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, faptul ca impactul total al masurilor pe care Guvernul Grindeanu intentioneaza sa le ia in perioada imediat urmatoare este de 2,65 miliardei lei, liderul social-democratilor intrebandu-se retoric ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, pierduti pe drum de tehnocrati.

Impactul total bugetar al masurilor din programul de guvernare este de 2,65 miliarde lei

Impactul total bugetar al masurilor din programul de guvernare este de 2,65 miliarde de lei, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea: Probabil Iohannis il cheama pe premier sa vada daca ministrii au fost la meditatii si au invatat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la Antena 3 ca invitatia facuta de presedintele Iohannis premierului Grindeanu la o intrevedere pe chestiuni economice arata ca seful statului vrea sa afle daca ministrii cabinetului Grindeanu au fost la meditatii din programul de guvernare.

Liviu Dragnea: Presedintele l-a convocat pe premier la Cotroceni sa vada daca a fost la meditatii si a invatat programul de guvernare de la mine

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, ca seful statului, Klaus Iohannis, il cheama la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu miercuri dupa-amiaza pentru a vedea daca acesta a fost la meditatii.

Liviu Dragnea: Comisiile de buget-finante vor ancheta gaura de 10 miliarde de la buget. Programul de guvernare nu este afectat (VIDEO)

Comisie de ancheta pe urmele celor doua rectificari pozitive de anul trecut date de Guvernul tehnocrat! Liviu Dragnea vrea sa afle unde sunt cele 10 miliarde care lipsesc din bugetul de stat. A cerut comisiilor de bu.

Deputatul USR Cristian Ghinea il ataca pe Liviu Dragnea, dupa ce a anuntat ca luni ar putea incepe anchetarea Cabinetului Ciolos: Dorel a ajuns la guvernare. Vai, tremuram!

Deputatul Cristian Ghinea a reactionat, duminica, dupa ce seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca bugetul de 2017 va avea cu zece miliarde de lei mai putin, din cauza rectificarii bugetare facute de Cabinetul Dacian Colos in noiembrie 2016.

Promisiunile de campanie sunt ingropate de greaua mostenire. Dragnea a gasit scuza perfecta pentru a nu respecta masurile populiste din programul PSD

Liviu Dragnea invoca o gaura de zece miliarde de lei la bugetul de stat, pregatind terenul pentru nerespectarea programului electoral al PSD. Alternativa ar fi cresterea taxelor.

Ministrul de INTERNE, ODA cu ochii in LACRIMI pentru DRAGNEA: Mecanismul interventiei in situatii limita sa stiti ca l-am invatat de la un bun PROFESOR. Profesorul acesta se numeste LIVIU DRAGNEA!

Noul Ministru de Interne, Carmen Dan, a tinut sa precizeze, cu ochii in lacrimi, ca a invatat mecanismul de interventie in situatii de urgenta de la Liviu Dragnea, asta dupa ce premierul.

Liviu Dragnea discuta, la Palatul Victoria, cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. intalnirea este in desfasurare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Victoria. La ora transmiterii acestei stiri, Liviu Dragnea nu a parasit inca Guvernul, in conditiile in care intalnirea Iohannis-Grindeanu s-a terminat in jurul orei 16.

Premierul Grindeanu s-a intalnit la Guvern cu Liviu Dragnea, imediat dupa intrevederea cu presedintele Iohannis

Prim-ministrul Sorin Grindeanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea s-au intalnit la Guvern imediat dupa ce premierul s-a intors de la intrevederea avuta cu presedintele Klaus Iohannis, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )