Libnet.ro
UNICEF

13:31

Liviu Dragnea l-a vizitat pe premierul Ponta la spitalul din Istanbul

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea l-a vizitat pe premierul Ponta la spitalul din Istanbul

Fostul ministru si presedinte executiv al PSD Liviu Dragnea l-a vizitat, marti, pe premierul Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde acesta a fost operat la genunchi, relateaza Romania Libera preluata de. continuă pe Antena3

VIDEO Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul detinut de un prieten al lui Erdogan

Fostul ministru si presedinte executiv al PSD Liviu Dragnea l-a vizitat, marti, in jurul orei pranzului, pe premierul Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde acesta a fost operat la genunchi, relateaza Romania Libera.

Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul (VIDEO)

Victor Ponta a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa o accidentare la genunchi produsa in timpul unui meci de baschet. Premierul a ales sa se opereze la un spital din Turcia, argumentandu-si.

EXCLUSIV. GALERIE FOTO+VIDEO. Dragnea l-a vizitat pe Ponta la spitalul Medipol

Fostul ministru, Liviu Dragnea, l-a vizitat, marti in jurul orei pranzului, pe premierul Victor Ponta, in Turcia, unde primul ministru a fost operat la un picior.

VIDEO Pamflet muzical cu dedicatie pentru Victor Ponta. Ansamblul Liviu Dragnea din Teleorman: Da la cluburi in Dubai, Viorele, Viorele, la duba cu saij da cai

Facemvirale. ro, un serviciu multimedia de marketing, publicitate si promovare online, a lansat zilele trecute un pamflet muzical in care il ironizeaza pe premierul Victor Ponta, urmarit penal in dosarul Turceni - Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani. Realizatorii au folosit melodia Fire-ai tu sa fii de murg a cantaretului de muzica populara Liviu Vasilica, originar - asemenea lui Liviu Dragnea - din Teleorman, punandu-i insa versuri in care fac referire la situatia premierului.

intalnire George Maior cu Liviu Dragnea, la meciul Irlanda de Nord - Romania

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si fostul sef al SRI, George Maior, s-au intalnit, sambata, la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord si Romania, transmite GSP care a publicat, in editia de sambata si o fotografie cu cei doi.

Intalnire George Maior cu Liviu Dragnea. La meci

Numarul doi din PSD, Liviu Dragnea si fostul sef al SRI, George Maior, s-au intalnit, sambata, la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord si Romania, transmite GSP care a publicat, in editia de sambata si o fotografie cu cei doi. Intalnirea este cu atat mai interesanta cu cat Maior nu este cunoscut drept un impatimit al fotbalului.

Surse: Premierul Ponta s-a internat la o clinica a familiei Erdogan

Premierul Victor Ponta a ales sa nu se opereze in Romania in urma unui accident la genunchi, ci sa apeleze la serviciile unui spital privat din Istanbul. Vizita sa in Turcia este invaluita in mister, informatiile transmise pe canale oficiale lipsind cu desavarsire.

Premierul Ponta, in Turcia, pentru a se opera la genunchi

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, afirma surse oficiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )