Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scandal pentru sefia PSD Prahova: Omul lui Liviu Dragnea nu a fost bine primit de organizatia locala

B1 B1,
Scandal pentru sefia PSD Prahova: Omul lui Liviu Dragnea nu a fost bine primit de organizatia locala

Liviu Dragnea a anuntat, in cea mai recenta sedinta PSD, ca sefia PSD Prahova va fi asigurata interimar, pana la alegeri, de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, in vreme ce presedintele. continuă pe B1

Conducerea interimara a PSD Prahova, asigurata de Codrin Stefanescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca interimatul filialei PSD Prahova va fi preluat de Codrin Stefanescu, pana la alegerile interne din organizatie. Astfel, Stefanescu preia functia.

Rares Enescu, urmarit penal pentru conflict de interese, s-a autosuspendat din functia de secretar executiv al PSD Prahova

Secretarul executiv al PSD Prahova, Rares Enescu, s-a autosuspendat din functia detinuta in partid, informeaza Mediafax. Enescu se afla sub control judiciar, fiind acuzat de conflict de interese. Anutul privind.

Ponta, dezvaluire incendiara despre plecarea sa de la sefia PSD

Au fost presiuni sa nu plec de la sefia PSD, a declarat premierul Victor Ponta, luni seara, la Antena 3. Eu singur am luat aceasta decizie si am luat-o in asemenea mod duminica seara), incat nimeni sa nu.

Mircea Cosma (PSD Prahova): Eu sunt ales presedinte al organizatiei pana la conferinta judeteana. Codrin Stefanescu este coordonator

Mircea Cosma a declarat luni ca este in continuare presedinte al Partidului Social Democrat PSD) Prahova, iar Codrin Stefanescu este coordonatorul activitatii organizatiei judetene, informeaza Agerpres.

Ponta explica de ce a sustinut-o pe Rovana Plumb la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3 ca a sustinut-o pe Rovana Plumb deoarece nu are antecedente penale si, astfel, nu putea fi contestata din functia de presedinte al PSD.

Prima sedinta a PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea. Subiecte: rectificarea bugetara si Codul Fiscal

Liderii social-democrati s-au reunit la sediul partidului din strada Kiseleff. Este prima sedinta a Biroului Permanent sub conducerea lui Liviu Dragnea.

Prima sedinta a PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea

Liderii social-democrati s-au reunit la sediul partidului din strada Kiseleff. Este prima sedinta a Biroului Permanent sub conducerea lui Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )