Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea, noi critici pentru Mihai Tudose: Efectul a fost DEVASTATOR. Si eu, si partidul NE DELIMITAM de... (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, noi critici pentru Mihai Tudose: Efectul a fost DEVASTATOR. Si eu, si partidul NE DELIMITAM de... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a criticat marti declaratiile fostului premier Mihai Tudose cu privire la autonomia Tinutului Secuiesc. intrebat care este relatia dintre PSD si UDMR, Dragnea a raspun. continuă pe B1

Mihai Tudose infirma zvonurile ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei

Fostul premier Mihai Tudose a declarat pentru money. ro,Sigur nu voi deveni presedinte alConsiliului Concurentei. Declaratia lui Mihai Tudose vine dupa ce au existatin.

Mihai Tudose neaga ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei (money.ro)

Fostul premier Mihai Tudose a declarat marti, pentru Money. ro, ca nu urmeaza sa fie numit la conducerea Consiliului Concurentei, asa cum s-a vehiculat in spatiul public in ultimele zile.

De ce nu avem autostrazi. Declaratia halucinanta a lui Mihai Tudose

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, un interviu acordat de Mihai Tudose, in anul 2012. Tudose spunea pe atunci ca Romania nu are autos.

Calin Popescu-Tariceanu, despre legaturile lui Mihai Tudose cu SRI: Se pare ca cine trece pe acolo nu scapa

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despreschimbarea premierului Mihai Tudose. La Sinteza Zilei, seful Senatului a taxat legaturile lui Tudose cu SRI. Nu a fost o confruntare.

Mihai Tudose: M-am apucat de citit, filme, chestii din astea

Fostul premier Mihai Tudose le-a spus luni ziaristilor inainte de intrarea la sedinta PSD ca s-a apucat de citit, filme, chestii din astea. Tudose a refuzat sa raspunda la intrebarile ziaristilor.

Gabriela Firea despre Mihai Tudose: Va avea o alta insarcinare politica, probabil in Parlament

Fostul premier Mihai Tudose va prelua o alta insarcinare politica, probabil in Parlament, a declarat duminica seara primarul Capitalei, Gabriela Firea, adaugand ca Tudose a avut decenta de a demisiona dupa ce i-a fost retras sprijinul politic si nu a reactionat ca Sorin Grindeanu, care a confiscat cladirea Guvernului.

Ce post i-ar putea oferi PSD fostului premier Mihai Tudose

A aparut informatia ca, dupa plecarea de la Palatul Victoria, premierul Mihai Tudose isi doreste si PSD vrea sa-i ofere un post cald, pe multe mii de euro, asa cum a primit si Sorin Grindeanu. De data.

Mihai Tudose, reactie pe tema declaratiei 600: Si pe mine m-a luat prin surprindere

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca l-au luat prin surprindere prevederile referitoare la Declaratia 600 si ca isi doreste o.

Mihai Tudose, surprins de prevederile Declaratiei 600

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a declarat astazi, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca l-au luat prin surprindere prevederile referitoare la Declaratia 600 si ca isi doreste o solutionare a acestei chestiuni.

Mihai Tudose, la o saptamana dupa ce si-a dat demisia: NU AM iNTELES de ce mi s-a retras SPRIJINUL

Mihai Tudose pare sa nu inteleaga, nici macar la o saptamana dupa ce si-a anuntat demisia din fruntea Guvernului, de ce PSD a decis sa ii retraga sprijinul politic. Luni seara, dupa o n.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )