Libnet.ro
UNICEF

16:01

Liviu Dragnea nu participa la manifestarile de Ziua Nationala. PSD: Medicul nu-i recomanda sa stea n frig attea ore

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea nu participa la manifestarile de Ziua Nationala. PSD: Medicul nu-i recomanda sa stea n frig attea ore

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va participa la manifestarile de Ziua Nationala, biroul de presa al PSD precizand ca medicul nu-i recomanda sa stea in frig atatea ore. continuă pe Hotnews

Liderul PSD se lauda cu multe invitatii pentru Ziua Nationala. Dragnea: Sper sa fiu si sanatos (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat, luni, ca spera sa fie intr-o stare de sanatate buna de Ziua Nationala, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat unde va fi prezent de 1 Decembrie. Am.

Dancila: Fiecare are dreptul sa mearga la proteste, dar eu cred ca Ziua Nationala este prea importanta pentru noi ca sa avem astfel de manifestari

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, luni, referitor la eventualitatea unor proteste la manifestarile de Ziua Nationala, ca ar trebui sa dam dovada de mai multa unitate. Dancila sustine ca oricine are dreptul sa fie nemultumit si sa mearga la proteste, insa, Ziua Nationala este prea importanta pentru noi ca sa avem astfel de manifestari.

FOTO Mii de romani din diaspora, la Alba Iulia pentru Ziua Nationala a Romaniei: Mergem la sarbatoarea Marii Uniri, nu la protest

Mii de romani din diaspora vin la Alba Iulia pentru a fi prezenti la manifestarile de Ziua Nationala programate sambata, 1 Decembrie.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va transforma oastea PSD-ista intr-un poligon de vanatoare in care o sa-i impuste pe rand (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca Liviu Dragnea nu va putea fi dat jos din fruntea PSD atata vreme cat acesta va avea guvernul la.

Cum vor sa se impace politicienii de Ziua Nationala pe bani statului. O primarie organizeaza o masa festiva pentru parlamentari si sefi de institutii

Primaria Botosani va organiza o masa festiva, de centenar, pentru oficialitati. La cheful de ziua nationala, organizat la un restaurant din municipiul resedinta de judet, vor participa politicieni, parlamentari, sefi de institutii, consilieri locali si judeteni. Restul populatiei va primi fasole cu carnati la manifestari. Reprezentantii Primariei spun ca este o masa a reconcilierii intre partidele politice.

Augustin Zegrean, despre controversa privind completurile de 5 judecatori: Liviu Dragnea a gresit. Daca eram in situatia lui...

Fostul sef al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, este de parere ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a gresit in momentul in care a atacat in justitie modul in care sunt formate completurile de cinci.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultim moment. Ce vor discuta liderii coalitiei PSD-ALDE

Intalnire de ultim moment intre liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Se vor afla fata in fata intr-un moment foarte important pentru coalitie. Potrivit unor surse, cei doi v.

Victor Ponta: Liviu Dragnea e exact Pablo Escobar in perioada in care el dicta statului ce se intampla (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni seara, in cadrul Stirilor B1 TV, ca institutiile statului sunt prea slabe pentru a lupta in acest moment cu Liviu Dragnea, aluzie la faptul ca liderul PSD a.

Victor Ponta: Relatia dintre Liviu Dragnea si alegatori e ca intre stapan si sclav (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni seara, invitat in cadrul Stirilor B1 TV, ca Liviu Dragnea se comporta cu electoratul ca un stapan cu sclavul. Referindu-se la faptul ca liderul PSD nu a.

Paul Stanescu: Liviu Dragnea n-a ndraznit sa-mi spuna ca va pune n discutie pozitia mea n Guvern / Niciodata nu am alergat dupa functii

Vicepremierul demisionar Paul Stanescu a declarat luni ca Liviu Dragnea nu a indraznit sa-i spuna ca va pune in discutie in comitetul executiv al PSD functia pe care o detinea in Guvern, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu acesta, si sustine ca daca acest lucru s-ar fi intamplat si-ar fi dat demisia, deoarece este un om de onoare care nu a alergat dupa scaune.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )