Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO Mii de romani din diaspora, la Alba Iulia pentru Ziua Nationala a Romaniei: Mergem la sarbatoarea Marii Uniri, nu la protest

Adevărul Adevărul,
FOTO Mii de romani din diaspora, la Alba Iulia pentru Ziua Nationala a Romaniei: Mergem la sarbatoarea Marii Uniri, nu la protest

Mii de romani din diaspora vin la Alba Iulia pentru a fi prezenti la manifestarile de Ziua Nationala programate sambata, 1 Decembrie. continuă pe Adevărul

100 romani din Covasna au pornit cu carutele catre Alba Iulia. Cati kilometri strabat pentru a reface Drumul Unirii

100 de romani din judetul Covasna au plecat cu carutele duminica, 25 noiembrie, din localitatea Valcele, judetul Covasna, catre Alba Iulia, pentru a participa la Centenarul Marii Uniri. Prin localitatile prin care merg carutasii, imbracati in straie populare romanesti, sunt primiti cu paine si sare de catre autoritati, dar si militari, care flutura steagurile in fata lor.

Unionistii sustin ca nu va exista niciun protest la Marsul Unirii din 1 Decembrie, de la Alba Iulia

Organizatorii marsului care va avea loc in dimineata zilei de 1 Decembrie, la Alba Iulia, la care sunt asteptati zeci de mii de participanti, au transmis, marti, un manifest, in care solicita ca de Ziua.

Familia Regala se va afla la Alba Iulia de 1 Decembrie: Detaliul surprinzator al vizitei in orasul Marii Uniri

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu se vor afla la Alba Iulia de 1 Decembrie. Membrii Familiei Regale vor calatori cu Trenul Regal pana la Alba iulia pentru a participa la ceremoniile.

Vizita de lucru a Ministrului Culturii, Valer-Daniel Breaz, la Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer-Daniel Breaz, a efectuat, sambata, o vizita de lucru la Alba Iulia, pentru a verifica stadiul lucrarilor Monumentului Marii Uniri, opera a sculptorului Mihai Buculei, insotit de Prefectul judetului Alba, Danut Halalai si de reprezentantul Tobimar, Todor Florin.

FOTO Imagini feerice cu Monumentul si Podul Unirii de la Alba Iulia. Orasul Marii Uniri este pregatit pentru sarbatoarea Centenarului

Cele mai spectaculoase investitii dedicate Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia, Monumentul Unirii si Podul Unirii, au fost finalizate. Imagini nocturne cu cele doua proiecte finantate de Ministerul Culturii arata faptul ca zona s-a transformat radical si va fi un punct de atractie turistica.

FOTO Cum ajuta un grup de muncitori din Vietnam la sarbatoarea romanilor de la Alba Iulia, din ziua de 1 Decembrie

Un grup de muncitori din Vietnam lucreaza din greu pentru ca romanii sa sarbatoreasca in cele mai bune conditii Centenarul Marii Uniri la Alba Iulia.

FOTO Cum ajuta un grup de muncitori din Vietnam la sarbatoarea Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia

Un grup de muncitori din Vietnam lucreaza din greu pentru ca romanii sa sarbatoreasca in cele mai bune conditii Centenarul Marii Uniri la Alba Iulia.

Ceremoniile de Ziua Nationala din 1 Decembrie au scumpit de patru ori cazarea la Alba Iulia

Ceremoniile de 1 Decembrie de la Alba Iulia vor atrage un numar atat de mare de romani incat toate hotelurile din zona sunt rezervate aproape integral cu un an inainte, iar putinele camere ramase disponibile in oras se vand acum de patru ori mai scump decat in mod obisnuit.

Spital de linia intai pentru participantii la sarbatoarea Unirii de la Alba Iulia. Planul special stabilit de medici si autoritati

Unitatile medicale din Alba se pregatesc in mod special pentru evenimentele din perioada sarbatoririi Marii Uniri, cand la Alba Iulia sunt asteptati peste 100. 000 de locuitori. A fost stabilit chiar si un spital de linia intai in cladiurea unui colegiu din oras.

Recompense si felicitari pentru politistii care l-au prins pe recidivistul autor al talhariei de la Alba Iulia

Cei trei agenti de politie din Alba Iulia care l-au prins pe recidivistul ce a talharit o tanara in scara unui bloc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )