Libnet.ro
UNICEF

19:31

Liviu Dragnea a prezentat obiectivele dosarului sau de la DNA: Este o ancheta 100% politica

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a prezentat obiectivele dosarului sau de la DNA: Este o ancheta 100% politica

Liviu Dragnea a declarat la emisiunea Punctul de intalnire cu Radu Tudor, de la Antena 3, ca nu se teme de ancheta DNA in cazul referendumului, pe care a caracterizat-o ca fiind 100% politica. Supravegherea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Dosarul referendumului de la DNA este un dosar 100% politic. Este o himera menita sa intimideze echipa de campanie

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat duminica seara, in emisiunea Punctul de intalnire difuzata de Antena 3, ca dosarul referendumului este un dosar 100% politic precizand ca nici el si nici colegii lui de campanie nu au facut nimic ilegal in timpul campaniei pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu.

Liviu Dragnea, urmarit penal in dosarul fraudelor la referendum: Am condus campania in mod legal

UPDATE 10:24: Procurorii au dispus urmarirea penala a lui Liviu Dragnea in cazul fraudelor la referendum. UPDATE 9:55: Liviu Dragnea a sosit la sediul DNA cu putin timp inainte de ora 10 si a fost foarte succint.

TVRinfo.ro: Liviu Dragnea (PSD), pus sub invinuire de procurorii DNA in dosarul privind referendumul

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul privind posibile fraude la referendumul din 29 iulie, anunta Agerpres. De aseara pana acum nu am aflat nimic in plus, banuiesc ca pentru referendum. ) Eu am condus o campanie in mod legal, in mod corect si eu am fost la vot, poate si dumneavoastra ati fost la vot, Doamne fereste sa nu va cheme si pe dumneavoastra, a spus Dragnea, dupa ce a fost intrebat de ce a fost chemat la DNA. TVRinfo. ro anunta, citand surse judiciare, ca lui Liviu Dragnea i s-a adus la cunostinta, la sediul DNA, ca a fost pus sub invinuire in dosarul fraudelor de la referendum. Potrivit surselor citate, Dragnea ar fi fost pus sub invinuire in baza articolului 13 din legea 78/2000 privind prevenirea si sanctionarea faptelor de coruptie.

Liviu Dragnea, asteptat la DNA pentru audieri in dosarul fraudelor la referendum

Liviu Dragnea, presedintele consiliului judetean Teleorman, este asteptat sa dea explicatii joi in fata procurorilor DNA. El este audiat in dosarul referendumului din 29 iulie. Dragnea este supectat ca el.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile DNA, si Crin Antonescu, despre presiunile din perioada ca presedinte interimar, diseara, la Punctul de intalnire

Duminica este ziua dezvaluirilor la Punctul de intalnire. De la ora 19. 00, secretarul general PSD Liviu Dragnea depune propria marturie despre acuzatiile DNA, institutia patronata de Traian Basescu. De la ora.

Liviu Dragnea cercetat pentru instigare la violarea secretului votului

UPDATE: Liviu Dragnea este cercetat de catre DNA pentru instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului, instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze in cadrul referendumului, se transmite intr-un comunicat de presa.

Liviu Dragnea a iesit de la audierile DNA

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat astazi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul referitor la fraudarea referendumului, transmit sursele de presa.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru fraudarea referendumului

Dragnea, catre colegii de partid: La lupta, baieti! Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a fost pus sub acuzare in dosarul privind posibile fraude la referendumul din 29 iulie, potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Liviu Dragnea, urmarit penal: Cum a fraudat referendumul

DNA informeaza ca Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta in scopul obtinerii unei prezente de minimum 60% la votul de la referendum, pe listele de alegatori figurand minori.

Punctul de intalnire. Liviu Dragnea: S-a mintit foarte mult si se minte foarte mult in continuare

Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a fost invitatul lui Radu Tudor in emisiunea Punctul de intalnire, duminica seara, la Antena 3. Dragnea a aratat ca au existat mai multe motive pentru care referendumul a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2553 seconds )