Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea ii ia apararea lui Adrian Curaj, dupa demiterea de la Ministerul Educatiei

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea ii ia apararea lui Adrian Curaj, dupa demiterea de la Ministerul Educatiei

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a luat, miercuri, apararea fostului ministru al Educatiei, Adrian Curaj, care a fost demis de premierul Dacian Ciolos. continuă pe România Liberă

Totusi, nu e cam mult Liviu Dragnea prin vietile noastre?

Prin modul in care s-a pozitionat pe scena publica, Liviu Dragnea seamana cu ce era acum un an Gabriel Oprea - omul de care pare sa depinda totul: majoritatea parlamentara, stabilitatea guvernamentala, soarta ministrilor si a premierului, poate chiar a presedintelui, ba pana si soarta luptei anticoruptie. Iar in unele minti incolteste ideea de a-l avea premier de la toamna. Oare nu avem dreptul sa fim, totusi, ceva mai pretentiosi?.

Ce crede Liviu Dragnea despre eventuala nominalizare a sa ca premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu va cadea in capcana unora sau altora de a nominaliza un premier care sa fie distrus pana la alegerile parlamentare, afirmand ca.

Liviu Dragnea, nemultumit de remanierea premierului Dacian Ciolos. Cine ar mai fi trebuit demis in viziunea presedintelui PSD

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a povestit miercuri ca, in urma cu o zi, a fost sunat de premierul Dacian Ciolos, cu aproximativ un sfert de ora inainte ca acesta sa apara in presa, pe tema remanierii, spunand ca l-a intrebat pe prim-ministru de ce nu sunt pe lista si Raluca Pruna si Achim Irimescu.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea ar fi foarte potrivit pentru a fi prim-ministru

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ar fi un bun premier, dar, in acelasi timp, nu ar fi abil sa fie facut de pe acum un anunt pe aceasta tema, considera primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Refuzat de liberali, UNPR mai are o sansa. Liviu Dragnea: Suntem deschisi sa reluam discutiile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca social-democratii sunt deschisi sa reia discutiile cu UNPR cu privire la o colaborare.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca Gabriela Firea sa candideze la prezidentiale: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Gabriela Firea e prima femeie primar al Bucurestiului modern, insa ar putea ajunge prima femeie presedinte a Romaniei, conform planului PSD. Cu toate acestea, Liviu Dragnea refuza aceasta.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Doar Dumnezeu stie ce se va intampla. Liviu Dragnea: Nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala

Gabriela Firea e prima femeie primar al Bucurestiului modern, insa ar putea ajunge prima femeie presedinte a Romaniei, conform planului PSD. Cu toate acestea, Liviu Dragnea refuza aceasta.

Victor Ponta: Sunt foarte dezamagit si suparat daca Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD

Victor Ponta a scris duminica, pe pagina sa de Facebook, cu referire la o stire aparuta in presa, ca Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD.

Va candida Gabriela Firea la alegerile prezidentiale in 2019? Ce spune Liviu Dragnea

E prea devreme pentru a vorbi despre candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2019, a afirmat duminica presedintele PSD, Liviu Dragnea, intrebat daca Gabriela Firea poate fi o.

Conflict in PSD: Victor Ponta spune ca e suparat si dezamagit daca se confirma faptul ca Liviu Dragnea l-a facut dusman al social-democratilor

PSD sta pe un butoi cu pulbere ! in presa, au aparut stenograme de la ultima sedinta a Comitetului Executiv. Conform stiripesurse. ro, Dragnea l-ar fi facut pe Ponta dusman al social-democratilor. Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )