Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea s-a intalnit cu directorul FMI pentru Europa: PSD va fi atent la masurile Guvernului

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea s-a intalnit cu directorul FMI pentru Europa: PSD va fi atent la masurile Guvernului

Liviu Dragnea a avut, vineri, o intalnire cu directorul FMI pentru Europa, Poul Thomsen, oficialul Fondului afirmand, potrivit unui comunicat de presa al PSD, ca Romania este intr-un moment economic bun, insa Guvernul si Parlamentul trebuie sa aiba o abordare comuna pentru a preveni sincope fiscale. continuă pe Adevărul

Prioritatile PSD: reforma administrativa, reformarea functiei publice, rentabilizarea companiilor de stat

Liviu Dragnea a avut astazi o intalnire cu directorul FMI pentru Europa, Poul Thomsen, presedintele PSD precizand ca partidul pe care il conduce considera prioritare pentru tara noastra reforma administrativa, reformarea functiei publice, rentabilizarea companiilor de stat si pregatirea lor pentru privatizare, transmite un comunicat de presa remis redactiei.

Directorul FMI pentru Europa, Poul Thomsen, se intalneste cu Klaus Iohannis, Dacian Ciolos si Mugur Isarescu

Directorul Departamentului European al Fondului Monetar International, Poul Thomsen, face vineri o vizita la Bucuresti, ca parte a vizitelor sale regulate in tarile din regiune, si urmeaza sa aiba intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, dar si cu alti oficiali romani pentru a discuta evolutiile economice, perspectivele si politicile ce urmeaza sa fie adoptate in Romania. Anuntul a fost facut de reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa, citat de Agerpres.

UPDATE: Presedintele Iohannis si Directorul FMI pentru Europa au discutat despre perspectivele pozitive economice ale Romaniei

Directorul Fondului Monetar International pentru Europa, Poul Mathias Thomsen, efectueaza, vineri, o vizita la Bucuresti, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Dacian Ciolos, dar si cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cu scopul de a discuta evolutiile si perspectivele economice si politicile viitoare, informeaza reprezentantul FMI in Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa, citat de Mediafax.

Directorul FMI pentru Europa se intalneste cu presedintele Iohannis, premierul Ciolos si cu guvernatorul BNR

Directorul Fondului Monetar International pentru Europa, Poul Mathias Thomsen, efectueaza, vineri, o vizita la Bucuresti, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Dacian Ciolos, dar si cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cu scopul de a discuta evolutiile si perspectivele economice si politicile viitoare, informeaza reprezentantul FMI in Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa, citat de Mediafax.

Presedintele Iohannis se intalneste vineri cu directorul FMI pentru Europa

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri cu directorul Departamentului Europa al Fondului Monetar International FMI), Poul Mathias Thomsen, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Directorul FMI pentru Europa se va intalni cu presedintele, premierul si guvernatorul BNR

Directorul Fondului Monetar International pentru Europa, Poul Mathias Thomsen, se va intalni vineri cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Dacian Ciolos, dar si cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru a discuta despre evolutiile si.

Presedintele Iohannis se intalneste cu directorul FMI pentru Europa

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri, la Bucuresti, de la ora 10, cu directorul Fondului Monetar International pentru Europa.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza Zilei: Eu am fost suparat ca Victor Ponta si-a dat demisia / Pe Ciolos il banuiesc de buna credinta

Liviu Dragnea, invitat special la emisiunea Sinteza Zilei, a sustinut ca Victor Ponta si-a dat demisia dupa o discutie cu Gabriel Oprea, pentru ca in evaluarea lor a doua seara de proteste avea sa fie una violenta. Presedintele social-democratilor a subliniat ca decizia lui Ponta de a renunta la guvernare a fost una gresita, in opinia sa, fiind suparat ca a plecat un Guvern cu rezultate bune.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Daca doar 100 de oameni au protestat azi, inseamna ca restul au vrut doar demisia lui Ponta/ Vom castiga alegerile parlamentare si revenim la guvernare

Liviu Dragnea este invitat la aceasta ora in platoul Romaniei TV. Seful PSD crede ca protestele din aceasta seara din Piata Universitatii demonstreaza, prin numarul mic de participanti, ca protestele masive care au avut loc dupa tragedia din clubul Colectiv au urmarit doar demisia guvernului Victor Ponta si ca toate celelalte obiective urmarite atunci au fost abandonate. Victor Ponta nu trebuia sa demisioneze atunci. Se ajunsese la un echilibru economic, lucrurile mergeau bine, a declarat Dragnea. Despre revenirea la guvernare: Vom castiga alegerile parlamentare la anul si presedintele Iohannis va fi nevoit sa numeasca un premier de la PSD care sa formeze guvernul.

Liviu Dragnea afirma ca RELATIA lui cu Victor Ponta e in regula

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca a avut in aceste zile mai multe intalniri cu fostul premier Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )