Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea s-a intalnit in Israel cu premierul Benjamin Netanyahu

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea s-a intalnit in Israel cu premierul Benjamin Netanyahu

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut o intalnire cu premierul Israelului Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei oficiale pe care a facut-o in perioada 11-13 iulie in aceasta tara in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor. Intalnirea cu Netanyahu nu fusese anuntata in programul oficial. Intr-o postare pe pagina de Facebook, Dragnea a precizat ca a discutat cu Netanyahu, printre altele, despre atragerea capitalului israelian in Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. continuă pe Hotnews

Mai aproape de DOMNU: Liviu Dragnea pleaca in Israel. Ce apostoli il insotesc

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, efectueaza de marti pana joi o vizita oficiala in Statul Israel, la invitatia presedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein, scrie Stiri pe.

Liviu Dragnea a discutat cu premierul Israelului despre atragerea capitalului israelian in Fondul Suveran de Dezvoltare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut, joi, o intrevedere cu premierul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, in cadrul careia au discutat despre oportunitatile de a consolida cooperarea dintre cele doua tari prin atragerea capitalului israelian in Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), precum si in alte sectoare ale economiei romanesti.

Liviu Dragnea anunta ca pleaca in Israel la intalniri stabilite pe linie de Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca va efectua o vizita in Israel, de marti pana joi, insotit de o delegatie a Parlamentului Romaniei.

FOTO. Liviu Dragnea, la Tel Aviv: Aceasta vizita deschide o noua etapa a relatiilor dintre Romania si Israel

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a deschis, la Tel Aviv, seria de lucrari ale Forumului Parliament-to-Parliament. Seful Camerei Deputatilor s-a intalnit cu omologul sau israelian, Yuli-Yoel Edelstein.

Liviu Dragnea, in Israel: Se deschide o noua etapa (FOTO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, intreprinde o vizita oficiala in Israel, la invitatia omologului sau de la Tel Aviv. Seful PSD anunta, dupa o prima serie de.

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, in prima vizita externa de la numirea sa la sefia Guvernului. Liviu Dragnea: Sunt sigur ca va avea o intalnire de substanta cu presedintele CE

Premierul Mihai Tudose pleaca, luni, in prima vizita externa de la numirea sa la sefia Guvernului. Liviu Dragnea: Sunt sigur ca va avea o intalnire de substanta cu presedintele CE .

LIVIU DRAGNEA, PREMIER?! MODIFICA GUVERNUL LEGEA?

Un nou conflict mocneste intre premierul Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse politice, Tudose nu are pe masa si nu nici intentioneaza modificarea Legii care ar.

Siegfried Muresan, dupa ce a fost amenintat de Liviu Dragnea ca va sesiza institutiile statului: Un lider care ameninta politicienii si jurnalistii este privit ca un lider slab

Siegfried Muresan afirma ca nu i-a fost niciodata teama sa spuna adevarul, dupa ce a fost amenintat de liderul PSD, Liviu Dragnea, ca va sesiza institutiile statului pentru declaratiile critice formulate de europarlamentar in timp ce premierul Mihai Tudose se afla la Bruxelles.

Ion Cristoiu: Da, exista o Conspiratie impotriva lui Liviu Dragnea. E initiata si condusa chiar de Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul sau, despre replica liderului PSD, Liviu Dragnea in privinta acuzatiilor privind afacerile din Brazilia si.

MI S-A CERUT SA-I DENUNT PE LIVIU DRAGNEA SI PE ... FOSTA SEFA AEP, DECLARATIILE BOMBA CARE SCHIMBA TOTUL iN ROMANIA (VIDEO)

Fosta sefa AEP, Ana Maria Patru face declaratii grave la adresa procurorilor. Aceasta declara intr-un interviu pentru EVZ ca a fost pusa de procurori sa faca denunturi impotriva lui Liviu Dragnea s.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )