Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Targoviste, ca o noua suspendare a lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand, dar trebuie o abordare pragmatica. continuă pe Adevărul

Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu poate fi luata in calcul in orice moment

Suspendarea lui Traian Basescu poate fi luata in calcul in orice moment, sustine presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Exista motive pentru inceperea procedurilor de suspendare, pentru ca presedintele.

Dragnea: Klaus Iohannis l-a facut presedinte pe Traian Basescu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat de tradare pe Klaus Iohannis, despre care sustine ca l-a ajutat pe presedintele Traian Basescu sa ajunga presedintele Romaniei, potrivit.

Un nou termen in dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea este asteptat la Curtea Suprema

Vicepremierul Liviu Dragnea este asteptat astazi la Curtea Suprema, unde se judeca un nou termen in dosarul Referendumul. Dragnea, alaturi de 74 de persoane, este acuzat de fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, din 29 iulie 2012. Vicepremierul se afla insa intr-o vizita oficiala in China, alaturi de premierul Victor Ponta.

Traian Basescu, despre o eventuala noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie si nu o sa le fie bine. Basescu a.

Traian Basescu, chemat in instanta, ca martor in procesul fratelui sau. Procesul lui Mircea Basescu incepe luni

Traian Basescu ar putea fi chemat ca martor in procesul fratelui sau, scrie Ring. Avocatul Pavel Abraham a declarat ca va cere din nou audierea presedintelui, de data asta in instanta. Asta dupa ce cererea lui.

Traian Basescu: NATO solicita Romaniei sa preia paza aeroporturilor Kandahar si Kabul

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa summit-ul NATO din Tara Galilor, ca Romania a primit solicitarea de a prelua paza aeroporturilor din Kandahar si Kabul, el aratand ca se va discuta in .

Traian Basescu afirma ca Romania nu va furniza armament letal Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a precizat vineri ca Romania nu va furniza armament letal Ucrainei, dupa ce seful statului ucrainean, Petro Poroshenko, afirmase cu o zi in urma ca Ucraina va primi in sfirsit astfel de materiale din partea unor state membre NATO.

Traian Basescu: Romania figureaza ca facand oferta pentru comandament, dar noi stim ca va fi

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se stie ca acesta va fi pe teritoriul.

Traian Basescu: Marea Neagra, cu importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica in documentele NATO

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, dupa Summit-ul NATO, la Newport, ca Marea Neagra este evidentiata in documentele reuniunii ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euroatlantica, aceasta fiind un obiectiv al Romaniei.

Traian Basescu: Vom avea un comandament NATO pe teritoriul tarii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )