Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Pop sustine ca doar 10% dintre auxiliarele folosite in ultimii 3-4 ani au avut avizul Ministerului Educatiei

România Liberă România Liberă,
Liviu Pop sustine ca doar 10% dintre auxiliarele folosite in ultimii 3-4 ani au avut avizul Ministerului Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca doar 10% dintre auxiliarele care au fost folosite in sistemul de invatamant in ultimii 3-4 ani au avut aviz de la MEN. continuă pe România Liberă

Liviu Pop: Baronii manualelor au anual peste 100 de milioane euro/ Doar 10% dintre auxiliarele folosite au avut aviz MEN/ Am mostenit manualul de sport

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca baronii manualelor obtin anual pe zona de auxiliare undeva peste 100 de milioane de euro. Ministrul mai spune ca ca doar 10% dintre auxiliarele care au fost folosite in sistemul de invatamant in ultimii 3-4 ani au avut aviz de la MEN.

Liviu Pop promite ca din 10 octombrie vom avea 90% dintre manualele de clasa V-a

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a promis, la postul de televiziune Antena 3, ca pe 10 octombrie, 90% dintre manualele de clasa V-a vor ajunge pe bancile elevilor.

Liviu Pop, somat sa-si dea demisia

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, sustine, luni, intr-o postare pe pagina sa de pe o retea de socializare, ca ministrul Educatiei, Liviu Pop, va trebui sa-si dea demisia, iar i.

Liviu Pop: Azi am aprobat Hotararea de Guvern prin care reglementam auxiliarele. Gazeta matematica a avut de suferit din cauza maculaturii

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca a fost aprobata in sedinta de Guvern hotararea care reglementeaza auxiliarele. Acesta a subliniat ca Gazeta nu face obiectul hotararii, ca el a facut scoala alaturi de Gazeta matematica si ca revista a suferit de maculatura care a ajuns in unitatile scolare.

Turcan: Liviu Pop trebuie sa isi dea azi demisia. Daca nu, poate fi fortat prin votul colegilor

Deputatul Raluca Turcan a scris luni peFacebookca ministrul Educatiei, Liviu Pop, va trebui sa isi dea astazi demisia, pentru ca, de cand a ajuns in functie, problemele se tin lant si nu a reusit sa explice de ce elevii de clasa a V-a nu au nici in acest an manuale pe banci, de ce a blocat auxiliarele fara sa puna nimic in loc, de ce a amplificat politizarea in institutiile de invatamant si de ce nu s-au ameliorat problemele cu autorizatiile ISU.

Liviu Pop poate fi fortat prin votul parlamentarilor sa plece de la Ministerul Educatiei

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, sustine, astazi, ca ministrul Educatiei, Liviu Pop, va trebui sa-si dea demisia, iar in caz contrar sa fie 'fortat ' prin votul parlamentarilor sa plece, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

De ce parintii vor sa il dea jos pe Liviu Pop. Oana Dobre-Dimofte, jurnalista si mama, vine la Adevarul Live de la ora 14:00 pentru a explica

Oana Dobre-Dimofte, jurnalista si unul dintre parintii care au participat la protestul de marti, Biblioteca lui Pop, pentru a cere demisia lui Liviu Pop, ministrul Educatiei, vine la Adevarul Live incepand cu ora 14:00. Aceasta va explica efectele asupra elevilor, cauzate de ultimele masuri controversate luate de seful de la Educatie.

Reactia lui Liviu Pop dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o. Nu mi-a reprosat nimic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia, Pop mentionand ca nu a discutat despre o eventuala.

Surse: Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si cel de la Sanatate, Florian Bodog, ar putea fi demisi din Guvern. Reactia lui Dragnea

Potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea ar vrea inlocuirea acestuia, pe motiv ca strica imaginea Guvernului. Pe lista demiterilor s-ar putea afla si ministrul Sanatatii, Florian.

Ministrul Liviu Pop spune ca va muta competitia pentru manuale intre autori

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, dupa ce Editura Didactica va ajunge in subordinea ministerului pe care il conduce, competitia pentru manuale va fi mutata intre autori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )