Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Spataru, fost primar al Resitei, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Liviu Spataru, fost primar al Resitei, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita

Curtea de Apel Craiova a pronuntat vineri, 28 martie 2014, sentinta definitiva in dosarul instrumentat de DNA pe numele lui Liviu Spataru, fost primar al Resitei in mandatul 2004 -2008. Magistratii au decis sa-l condamne pe Spataru la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. continuă pe Adevărul

Liviu Spataru, fost primar al Resitei, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru luare de mita

Curtea de Apel Craiova a pronuntat vineri, 28 martie 2014, sentinta definitiva in dosarul instrumentat de DNA pe numele lui Liviu Spataru, fost primar al Resitei in mandatul 2004 -2008. Magistratii au decis sa-l condamne pe Spataru la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita.

Gigi Netoiu isi va executa cei trei ani si patru luni de inchisoare in regim inchis

Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, isi va executa pedeapsa in regim deschis, potrivit unor surse din Comisia de la Penitenciarul Craiova. Momentan nu.

Secretele familiei Basescu. Cat a castigat notarul Ioana Basescu in ultimii trei ani

Castiguri fabuloase in numai trei ani ca notar. Este cazul Ioanei Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu. Veniturile din ultimii trei ani ale Ioanei Basescu au fost prezentate marti, la.

Italia: 700.000 de oameni au consumat apa poluata, timp de trei ani, in regiunea Abruzzo

Aproximativ 700. 000 de oameni au baut, fara sa stie, timp de trei ani, apa poluata din regiunea italiana Abruzzo, din cauza unor scurgeri de la un complex industrial. Problema a fost remediata de abia acum, pres.

Piturca, aproape sa preia Astra in urma cu trei ani

Selectionerul Victor Piturca a dezvaluit, joi la o emisiune televizata, ca in urma cu trei ani a fost aproape sa preia echipa Astra Giurgiu.

Un septuagenar din Galati traieste de mai bine de trei ani o adevarata aventura: este mort in acte, dar viu si nevatamat in realitate

Ion Comisan are 78 de ani si, in 2010, a fost declarat mort de Politia Sectorului 3 din Bucuresti. Omul a avut o adevarata surpriza cand a mers la medicul de familie pentru o banala consultatie, iar acesta i-a spus ca nu-i mai poate da retete compensate pentru ca este. mort.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )