Libnet.ro
UNICEF

21:45

O localitate din Rusia vrea in Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
O localitate din Rusia vrea in Uniunea Europeana

Oraselul Domodedovo cere secesiunea de Federatia Rusia si integrarea in UE. continuă pe Adevărul

Un sat din Rusia si-a declarat independenta si vrea in UE

Locuitorii unui sat din apropiere de Moscova sfideaza puterea de la Kremlin si s-au declarat republica independenta. Oamenii vor acum sa inceapa procedurile de aderare la Uniunea Europeana.

CE: in pofida crizei, Uniunea Europeana doreste sa-si continue politica de extindere

Uniunea Europeana doreste sa-si continue politica de extindere, in ciuda crizei ce afecteaza numeroase economii europene, arata un raport anula al Comisiei Europene. Pentru aceasta, toate statele candidate.

Fitch: Perspectiva sistemului bancar din Rusia este stabila

Agentia atrage atentia, insa, in privinta riscurilor Perspectiva sistemului bancar din Rusia se mentine stabila, conform unui raport publicat ieri de agentia de evaluare Fitch Ratings, care avertizeaza, insa, ca se amplifica unele riscuri la adresa institutiilor de credit din aceasta tara.

Opozitia din Danemarca vrea sa ofere fonduri Poloniei, Lituaniei si Romaniei ca sa-si extinda inchisorile

Partidele de opozitie daneze vor sa ofere fonduri Romaniei, Poloniei si Lituaniei ca sa-si extinda inchisorile, pentru ca cetatenii din aceste tari condamnati in strainatate sa ispaseasca pedepsele in.

Opozitia din Danemarca vrea sa ofere fonduri Poloniei, Lituaniei si Romaniei ca sa-si ...

Partidele de opozitie daneze vor sa ofere fonduri Romaniei, Poloniei si Lituaniei ca sa-si extinda inchisorile, pentru ca cetatenii din aceste tari condamnati in strainatate sa ispaseasca pedepsele in tarile de origine, potrivit b1. ro. Un loc intr-o celula daneza costa 1. 900 de coroane pe zi. Cele trei partide de opozitie care au propus aceasta initiativa au sugerat ca aceasta suma poate fi economisita daca o parte din bani ar fi transferati direct tarilor din care provin infractorii. In .

Bursa din Varsovia vrea listari duale cu Azerbaidjanul

Bursa poloneza, lider la IPO-uri in trimestrul al treilea Depozitarul National polonez, KDPW, si cel din Azerbaidjan au semnat, la Baku, un memorandum de intelegere care seteaza cadrul pentru cooperare, inclusiv in ceea ce priveste schimbul de informatii, statistici si know-how, anunta KDPW printr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )