Libnet.ro
UNICEF

17:00

Locul blestemat din Romania. Unii spun ca e o poarta spre lumea de dincolo

Antena3 Antena3,
Locul blestemat din Romania. Unii spun ca e o poarta spre lumea de dincolo

La cativa kilometri de Mangalia se afla un loc extrem de atractiv pentru iubitorii de mistere. Se spune despre Pestera Limanu ca se afla pe locul 5 in topul celor mai misterioase locuri de pe Pamant, iar conform. continuă pe Antena3

Sinaia a fost premiata la World Ski Awards drept cea mai buna statiune de schi din Romania

Sinaia a castigat trofeul si statutul de cea mai buna statiune de schi din Romania in cadrul galei World Ski Awards. Acesta este primul an in care Romania a fost inclusa pe lista nom.

Marturisire-soc facuta de un celebru cantaret din Romania: Eram in depresie, m-am apucat de bautura!

Nicu Paleru este unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica de petrecere din Romania. insa, pe plan personal, artistul a suferit enorm. S-a intamplat sa ma apuc.

Primul laborator de inovare deschisa din Romania, in care studentii ar putea sa rezolve problemele ridicate de companii, administratii publice sau universitati, a fost inaugurat, miercuri, la Galati

Un laborator de inovare deschisa, primul de acest fel din Romania, a fost inaugurat, miercuri, la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, printr-un proiect international, scrie News. ro. Universitati, companii, administratii publice in cautare de inovare vor lucra impreuna cu studenti ai universitatii in cadrul unor proiecte comune pentru rezolvarea unor probleme reale.

16 administratori de grupuri si pagini de Facebook din Romania pot participa la Summitul European al retelei de socializare, organizat la Londra

Lideri ai comunitatilor de pe Facebook si organizatori de evenimente de pe reteaua de socializare, din Romania, pot participa la Summitul Facebook Communities Europe care va avea loc la Londra. Iata cum poti sa aplici pentru a fi selectat intre cei 16 castigatori.

Enel vrea sa investeasca 565 milioane euro in infrastructura si retelele din Romania

Enel va investi 565 milioane euro in infrastructura si retelele de pe piata din Romania, in perioada 2018-2020, au anuntat, ieri, reprezentantii companiei italiene, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres.

Satul din Romania in care pamantul se cutremura in fiecare zi

Localitatea Izvoarele este cea mai cutremurata asezare din Romania. Nu trece nicio zi fara un seism sau o alunecare de teren. Aici autoritatile au inaugurat cel mai modern sistem de monitorizare a.

Cum arata cel mai batran angajat din Romania. Are carte de munca la 100 de ani - VIDEO

In timp ce unii nu mai stiu ce sa faca pentru a se pensiona cat mai devreme, Badea Stefan nici nu se gandeste sa se lase de treaba, cu toate ca a implinit recent 100 de ani! Este cel mai.

Locul din Romania unde stratul de zapada atinge 20 de centimetri. Traficul a fost ingreunat

Pe toate drumurile judetene si comunale din judetul Maramures se circula in conditii de iarna ca urmare a ninsorilor cazute in ultimele ore. Stratul de zapada la munte a ajuns la 20 cm, a declara.

Decoratiuni de Craciun in forma de lenjerie intima, intr-un oras din Romania

Ghirlandele cu beculete din orasul Filiasi judetul Dolj) au o forma care aduce cu cea a unor chiloti, potrivit fotografiilor prezentate de site-ul Pagina Olteniei. Asemanarea a fost recunoscuta chiar si de.

Orasul din Romania care ofera gratuitate cu metroul, in conditiile in care nu exista metrou

Consilierii locali din Pitesti au decis sa acorde gratuitate persoanelor cu handicap grav si accentuat care circula cu metroul, desi acest mijloc de transport in comun nu exista in oras. Ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )