Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locul din Romania in care a fost descoperit un glob din aur. Ce era inchis in el

Antena3 Antena3,
Locul din Romania in care a fost descoperit un glob din aur. Ce era inchis in el

Biserica Sfantul Nicolae din Schei nu e numai leaganul primei scoli in limba romana, nu e doar un stravechi lacas de cult al Brasovului si nu e doar polul spiritual in jurul caruia au su. continuă pe Antena3

Prima companie din Romania care a redus saptamana de lucru la 4 zile

O companie din Romania a reusit sa isi faca angajatii fericiti dupa ce a redus saptamana de lucru la 4 zile, prelungind weekend-ul cu o zi. Este vorba despre agentia de marketing digital.

Mai multa munca decat bani. Si nu doresc sa muncesc pe aici. Situatie alarmanta cu tinerii din Romania care au terminat studiile si nu vor sa intre pe piata muncii

Una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta Romania este aceea a tinerilor cu varsta intre 16 si 24 de ani care nu vor sa-si faca un rost in viata. Acesti tineri fac parte.

Generatia NEET: Mai multa munca decat bani. Si nu doresc sa muncesc pe aici. Situatie alarmanta cu tinerii din Romania care au terminat studiile si nu vor sa intre pe piata muncii

Una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta Romania este aceea a tinerilor cu varsta intre 16 si 24 de ani care nu vor sa-si faca un rost in viata. Acesti tineri fac parte.

Orasul din Romania care devine Capiala Europeana a Culturii in 2021. Au intrat in finala Cluj-Napoca, Baia Mare, Timisoara si Bucuresti

Vineri, de la ora 17:15, la Biblioteca Nationala a Romaniei, va fi anuntat numele orasului recomandat pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021 in Romania. Finalistii sunt Cluj-Napoca, Baia Mare, Timisoara si Bucuresti .

Prima companie din Romania care a decis reducerea saptamanii de lucru la patru zile

Agentia de marketing digital WebDigital a decis reducerea numarului de zile lucratoare pe saptamana, de la 5 la 4, incepand din august 2016, scrie businessmagazin. ro. Masura se va desfasura.

Prima companie din Romania care a redus programul de lucru la patru zile pe saptamana. Avantajele si dezavantajele acestei masuri

Premiera la o companie de marketing digital din Romania, care a luat decizia de a reduce saptamana de lucru la patru zile in loc de cinci. Masura a fost luata in august si este valabila pana la sfarsitul acestui an.

Site-ul Comisiei Arbitrilor din Romania, spart de hackeri. Ce a aparut scris

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania a fost tinta ironiilor unei grupari de hackeri din Albania. Pe pagina de start a acestui site a aparut o poza cu drapelul Albaniei, un mesaj si un cac.

Hackeri albanezi au spart site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania a fost atacat de o grupare de hackeri din Albania, duminica dupa-amiaza.

Locul din Romania ce gazduieste Festivalul International al Bunei-Dispozitii

Fundatia Parinti din Romania, filiala Parinti Clujeni, organizeaza in perioada 21-25 septembrie, cea de a saptea editie a Festivalului International de Teatru al Bunei Dispozitii, STAGE. Evenimentul se va desfasura in Cluj-Napoca, la Cinema Marasti, Casa Radio si Auditorium Maximum al UBB.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )