Libnet.ro
UNICEF

08:15

Locul inedit in care este organizata o expozitie dedicata Revolutiei din 1989

România Liberă România Liberă,
Locul inedit in care este organizata o expozitie dedicata Revolutiei din 1989

Asociatia Timisoara Capitala Europeana TCCE) 2021 marcheaza implinirea celor trei decenii de la Rev. continuă pe România Liberă

Asociatia Initiativa pentru Justitie ii cere Procurorului General sa preia de la sectia speciala dosarul in care este urmarita Crina-Elena Muntean, o judecatoare ce a criticat SIIJ

Asociatia Initiativa pentru Justitie a anuntat, printr-un comunicat remis presei, ca solicita public Procurorului General al Romaniei preluarea de la SIIJ a dosarului penal in care este efectuata urmarirea penala fata de judecatoarea Crina Elena Muntean. Aceasta este urmarita penal pentru favorizarea faptuitorului si instigare la marturie mincinoasa, de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, procurorul de caz fiind Adina Florea. Punerea mea sub invinuire reprezinta un act de vendeta. Am sa-l dovedesc, a spus Muntean.

Care este ziua exacta cand Liviu Dragnea va iesi din puscarie

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv cu executare in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 27 mai 2019. El are de executat o pedeapsa de 3 ani si 6 luni, insa, ar putea fi eliberat mai devreme din penitenciar, in cazul in care va indeplini anumite conditii. Cand va iesi Liviu Dragnea din puscarie .

Decizie de ultima ora, in dosarul in care este anchetata moartea lui Razvan Ciobanu. Ce au hotarat judecatorii

Raportul oficial al decesului creatorului de moda a fost facut public in aceasta marti. Disparitia fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu a avut un impact foarte puternic asupra vedetelor de la noi, mai ales in randul colegilor de la emisiunea de pe Kanal D in care regretatul designer isi facea aparitia. Decizie de ultima ora, in .

Fiscul incearca sa vanda, din nou, celebrul ARO al lui Ceausescu. Care este pretul de pornire

ANAF a reluat licitatia pentru automobilul de teren ARO 304 care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu, dupa ce la inceputul acestui an nu a gasit un cumparator.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )