Libnet.ro
UNICEF

17:30

Locuri misto in Bucuresti Maine se deschide Libraria Carturesti Carusel de pe Lipscani 55

Adevărul Adevărul,
Locuri misto in Bucuresti Maine se deschide Libraria Carturesti Carusel de pe Lipscani 55

Maine la ora 10:00 se deschide noua Librarie Carturesti Carusel din str. Lipscani nr. intr-o cladire monument din centrul vechi al Bucurestilor, libraria imbina fericit rasfatul ochiului cu cel al spiritului. Este o fericita imbinare a eforturilor romanesti, intr-un produs pur romanesc. continuă pe Adevărul

Libraria Carturesti Carusel va fi inaugurata joi, intr-o cladire-monument din Centrul Vechi al Capitalei

Libraria Carturesti Carusel, cea mai noua librarie-concept din reteaua omonima, va fi deshisa joi, de la ora 10. 00, intr-o cladire-monument istoric din Centrul Vechi al Bucurestiului, promitandu-le vizitatorilor un spatiu pentru lectura, socializare si explorare artistica.

Carturesti Carusel, in avanpremiera: o librarie spectacol, amenajata cu 400.000 euro (FOTO)

Libraria Carturesti din Lipscani, Carturesti Carusel, este pe buzele tuturor de un an. Fotografiile cu cladirea au circulat pe retelele sociale de cand cladirea era inca in renovare, pana recent cand inca nu erau postate toate cartile, CD-urile,.

Carturesti Carusel, mega libraria din Lipscani, va fi deschisa joi

Libraria Carturesti Carusel din centrul istoric al Capitalei, amplasata in una din cele mai frumoase cladiri istorice din Lipscani, va fi deschisa joi. Libraria, situata in primul sediu al Bancii Chrissoveloni din Bucuresti, va include si un bistro la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )