Libnet.ro
UNICEF

15:15

Povestea aplicatiei-viral Yo: Este cea mai stupida si da dependenta

Adevărul Adevărul,
Povestea aplicatiei-viral Yo: Este cea mai stupida si da dependenta

Aplicatia saptamanii trecute, nu prin utilitate, a fost Yo. A fost lansata pe 1 aprilie, iar mai nou a primit finantare de un milion de dolari. Creatorii sai spun ca au stiut de la inceput ca e cea mai stupida aplicatie, dar succesul pe care l-a avut le surade. continuă pe Adevărul

Povestea aplicatiei viral Yo: Este cea mai stupida si da dependenta

Aplicatia saptamanii trecute, nu prin utilitate, a fost Yo. A fost lansata pe 1 aprilie, iar mai nou a primit finantare de un milion de dolari. Creatorii sai spun ca au stiut de la inceput ca e cea mai stupida aplicatie, dar succesul pe care l-a avut le surade.

CM 2014: S-au inscris 2,94 goluri pe meci, cea mai buna medie din 1970

Media de 2,94 goluri pe meci la Cupa Mondiala, dupa disputarea a 32 partide, este cea mai ridicata dupa turneul final din 1970, din Mexic, a anuntat, FIFA.

THL-5000 este smartphone-ul cu cea mai buna autonomie

THL-5000 este telefonul cu cea mai capabila baterie la ora actuala. Si, da, ne-am fi dorit sa fie creat de Samsung, LG sau HTC, dar nu este. Pentru ca cea mai mare problema a smartphone-urilor actuale este autonomia, nu puterea de procesare, este bine de stiut ca exista companii chinezesti care incearca sa adreseze problema. Desi dimensiunea bateriei este in titlu, inainte de detalia specificatiile noului THL 5000, merita sa aveti o imagine de ansamblu asupra bateriei celor mai populare [].

Cea mai scumpa cladire administrativa din lume, Casa Poporului, implineste 30 de ani

Miercuri se implinesc 30 de ani de cand a fost pusa piatra de temelie a Casei Republicii, botezata ulterior Casa Poporului si Palatul Parlamentului. O constructie care s-a dorit la vremea aceea cea mai.

Declaratie din anturajul presedintelui: demisia lui Basescu, cea mai mare piedica pusa justitiei

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, sustine ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei, astfel creandu-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta, care i-a aparat public fara nicio ezitare.

Un virus pune in pericol cea mai mare rezervatie de castani comestibili din Romania

Una dintre cele mai mari rezervatii naturale din nordul Transilvaniei, cea de castani comestibili din jurul Baii Mari, este in pericol. Motivul este contaminarea cu un virus, care produce boala numita cancerul scoartei. Acest virus provoaca defolierea castanilor, din zona bazei spre varf, iar castanii care nu sunt tratati risca sa moara.

VIDEO Turkmenistanul prezinta Poarta catre Iad, cea mai noua atractie turistica din tara

Turismul nu a fost niciodata punctul forte al economiei turkmene, insa specialistii din tara central-asiatica sustin ca au descoperit o noua atractie turistica promitatoare: un crater unde gazele naturale eliberate din rezervele subterane ard de mai bine de 40 de ani. Groapa cu flacari spectaculoase este cunoscuta in Turkmenistan sub numele de Poarta catre Iad.

Romania, cea mai mare tara din Sud Estul Europei ca numar de utilizatori de internet [INFOGRAFIC]

Romania este cea mai mare tara din Sud Estul Europei in ceea ce priveste numarul de utilizatori de internet. In Decembrie 2013 s-au inregistrat 8. 8 milioane de internauti, conform raportului Online Landscape: South East Europe realizat de.

Luna mai 2014, cea mai calduroasa la nivel global din 1880

Luna mai a acestui an a fost cea mai calduroasa de la inceperea inregistrarii temperaturilor, in 1880, anunta Agentia Oceanica si Atmosferica a Statelor Unite NOAA). Temperatura medie la suprafata solului.

Luna mai 2014, cea mai CALDUROASA de la inceperea inregistrarii temperaturilor

Luna mai a acestui an a fost cea mai calduroasa de la inceperea inregistrarii temperaturilor, in 1880, anunta Agentia Oceanica si Atmosferica a Statelor Unite NOAA), citata de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )