Libnet.ro
UNICEF

23:45

Londra: Theresa May a promis o investigare amanuntita in cazul incendiului in urma caruia si-au pierdut viata 12 persoane si alte zeci au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 Londra: Theresa May a promis o investigare amanuntita in cazul incendiului in urma caruia si-au pierdut viata 12 persoane si alte zeci au fost ranite

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a promis ca va avea loc o investigatie completa si amanuntita in cazul incendiului care a cuprins un bloc de 24 de etaje din Londra, in urma caruia 12 persoane au murit si alte zeci sunt ranite, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Premierul britanic Theresa May dezvaluie componenta noului Guvern

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit componenta intregului Guvern, in care a facut putine schimbari, potrivit news. ro. premier - Theresa May primsecretar de stat vicepremier) - Damian.

Un miliard de lire sterline o costa pe Theresa May alianta de guvernare. A pierdut majoritatea parlamentara absoluta, i s-a cerut demisia, dar e hotarata sa repare situatia

Cele zece fotolii detinute de PDU se vor alatura celor detinute de conservatori numai dupa ce Theresa May va face niste concesii si va aloca peste un miliard de lire sterline in investitii in infrastructura Irlandei de Nord.

Moment stanjenitor pentru Theresa May, in timpul intalnirii cu Emmanuel Macron - VIDEO

Theresa May s-a intalnit cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, potrivit ProTV. insa la inceputul conferintei de presa comune, vantul i-a imprastiat toate.

Theresa May: Negocierile privind Brexitul incep saptamana viitoare, conform calendarului. Macron: Usa Uniunii Europene este inca deschisa

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat marti seara, la Paris, in cursul unui briefing de presa alaturi de presedintele francez, Emmanuel Macron, ca va fi mentinut calendarul pentru Brexit, astfea ca negocierile vor incepe saptamana viitoare.

Theresa May, mesaj transant privind Brexit-ul: Cand incep negocierile pentru iesirea din UE

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat marti ca va fi mentinut calendarul privind Brexit-ul, iar saptamana viitoare vor incepe negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana,.

Theresa May: Negocierile cu privire la Brexit incep saptamana viitoare

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a declarat marti ca discutiile cu Partidul Democratic Unionist din Irlanda de Nord despre un acord pentru a-i sustine guvernul minoritar au fost productive si a confirmat ca negocierile cu privire la Brexit vor incepe saptamana viitoare, noteaza Reuters.

Theresa May le-a spus parlamentarilor sai ca va servi ca premier cat timp o vor

Premierul britanic Theresa May le-a spus luni parlamentarilor conservatori ca va servi ca premier cat timp o vor, dupa pariul electoral pe care l-a pierdut saptamana trecuta si care a costat partidul majoritatea in Parlament si a slabit Marea Britanie inainte de lansarea negocierilor oficiale pentru Brexit, informeaza agentia Reuters, citata de surse din tresa.

Theresa May a dezvaluit componenta noului Guvern

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit lista membrilor Guvernului. Aceasta nu a modificat radical constitutia acestuia, avand in vederea pierderea sa recenta a majoritatii absolute in alegerile legislative joi, conform News. ro .

Theresa May a amanat discursul reginei, dupa esecul din alegeri

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a amanat discursul reginei care ar fi trebuit sa aiba loc pe 19 iunie. Motivul ar fi situatia tensionata din plan politic, ca urmare a rezultatelor alegerilor.

Premierul britanic Theresa May a anuntat numele celor care vor face parte din noul Executiv

Premierul britanic Theresa May a anuntat, duminica, numele celor care vor face parte din noul sau cabinet, dupa ce a pierdut majoritatea la alegerile legislative.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )