Libnet.ro
UNICEF

23:15

Theresa May, mesaj transant privind Brexit-ul: Cand incep negocierile pentru iesirea din UE

B1 B1,
Theresa May, mesaj transant privind Brexit-ul: Cand incep negocierile pentru iesirea din UE

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat marti ca va fi mentinut calendarul privind Brexit-ul, iar saptamana viitoare vor incepe negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana,. continuă pe B1

Theresa May: Negocierile cu privire la Brexit incep saptamana viitoare

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a declarat marti ca discutiile cu Partidul Democratic Unionist din Irlanda de Nord despre un acord pentru a-i sustine guvernul minoritar au fost productive si a confirmat ca negocierile cu privire la Brexit vor incepe saptamana viitoare, noteaza Reuters.

Theresa May a anuntat formarea noului Guvern

Premierul conservator britanic Theresa May a anuntat ieri ca va forma un nou guvern in urma alegerilor anticipate, promitand ca acest executiv va asigura stabilitate si va negocia cu Uniunea Europeana cu obiectivul de a obtine un acord de succes privind Brexitul, potrivit Reuters.

Premierul britanic Theresa May dezvaluie componenta noului Guvern

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit componenta intregului Guvern, in care a facut putine schimbari, potrivit news. ro. premier - Theresa May primsecretar de stat vicepremier) - Damian.

Theresa May le-a spus parlamentarilor sai ca va servi ca premier cat timp o vor

Premierul britanic Theresa May le-a spus luni parlamentarilor conservatori ca va servi ca premier cat timp o vor, dupa pariul electoral pe care l-a pierdut saptamana trecuta si care a costat partidul majoritatea in Parlament si a slabit Marea Britanie inainte de lansarea negocierilor oficiale pentru Brexit, informeaza agentia Reuters, citata de surse din tresa.

Theresa May a dezvaluit componenta noului Guvern

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit lista membrilor Guvernului. Aceasta nu a modificat radical constitutia acestuia, avand in vederea pierderea sa recenta a majoritatii absolute in alegerile legislative joi, conform News. ro .

Theresa May a amanat discursul reginei, dupa esecul din alegeri

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a amanat discursul reginei care ar fi trebuit sa aiba loc pe 19 iunie. Motivul ar fi situatia tensionata din plan politic, ca urmare a rezultatelor alegerilor.

Premierul britanic Theresa May a anuntat numele celor care vor face parte din noul Executiv

Premierul britanic Theresa May a anuntat, duminica, numele celor care vor face parte din noul sau cabinet, dupa ce a pierdut majoritatea la alegerile legislative.

Componenta noului Guvern britanic, dezvaluita de premierul Theresa May

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit componenta intregului Guvern, in care a operat putine schimbari, in contextul in care pozitia sa este fragila, dupa ce a pierdut majoritatea absoluta in alegerile legislative joi, relateaza The Associated Press, care prezinta componenta Executivului.

Theresa May: Sunt gata sa ma apuc de treaba/ Premierul britanic se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron

Premierul britanic, Theresa May, a declarat duminica ca a insarcinat ministri din partea Partidului Conservator sa se alature echipei sale de de top si ca este pregatita sa treaca la treaba. Aceasta a mentionat inclusiv o calatorie in Franta, pentru a se intalni cu presedintele Emmanuel Macron, anunta Reuters.

Analiza. Theresa May a pierdut pariul, Europa preocupata pentru Brexit INFOGRAFIE

Partidul Conservator din Marea Britanie, condus de premierul Theresa May, si-a pierdut majoritatea absoluta in parlament in urma legislativelor de joi , punand in percicol respectarea calendarului pentru iesirea tarii din UE.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )