Libnet.ro
UNICEF

22:45

Theresa May a dezvaluit componenta noului Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theresa May a dezvaluit componenta noului Guvern

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit lista membrilor Guvernului. Aceasta nu a modificat radical constitutia acestuia, avand in vederea pierderea sa recenta a majoritatii absolute in alegerile legislative joi, conform News. ro . continuă pe Ziarul Bursa

Premierul britanic Theresa May dezvaluie componenta noului Guvern

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit componenta intregului Guvern, in care a facut putine schimbari, potrivit news. ro. premier - Theresa May primsecretar de stat vicepremier) - Damian.

Componenta noului Guvern britanic, dezvaluita de premierul Theresa May

Premierul britanic Theresa May a dezvaluit componenta intregului Guvern, in care a operat putine schimbari, in contextul in care pozitia sa este fragila, dupa ce a pierdut majoritatea absoluta in alegerile legislative joi, relateaza The Associated Press, care prezinta componenta Executivului.

Theresa May a anuntat formarea noului Guvern

Premierul conservator britanic Theresa May a anuntat ieri ca va forma un nou guvern in urma alegerilor anticipate, promitand ca acest executiv va asigura stabilitate si va negocia cu Uniunea Europeana cu obiectivul de a obtine un acord de succes privind Brexitul, potrivit Reuters.

Theresa May: Sunt gata sa ma apuc de treaba/ Premierul britanic se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron

Premierul britanic, Theresa May, a declarat duminica ca a insarcinat ministri din partea Partidului Conservator sa se alature echipei sale de de top si ca este pregatita sa treaca la treaba. Aceasta a mentionat inclusiv o calatorie in Franta, pentru a se intalni cu presedintele Emmanuel Macron, anunta Reuters.

Alegeri Marea Britanie. Theresa May anunta ca va forma noul guvern

Premierul conservator britanic Theresa May a primit vineri din partea Reginei Elisabeta a II-a mandatul de a forma un nou guvern in urma alegerilor anticipate. Partidul Conservator a obtinut 318 mandate.

Theresa May a anuntat ca va forma noul Guvern

ACTUALIZARE 15:35 Premierul Theresa May a anuntat ca a primit mandat din partea reginei Elisabeth a II-a pentru formarea Guvernului Premierul Thersa May a declarat in fata Downing Street, conform News. ro: Tocmai m-am intalnit cu Maiestatea Sa regina si acum voi forma un Guvern. Un Guvern care va putea oferi certitudine si va conduce Marea Britanie inainte in acest moment crucial pentru tara noastra. Acest Guvern va ghida tara in negocierile cruciale pentru Brexit, care vor incepe peste numai 10 zile. *ACTUALIZARE 12:54 Theresa May va cere permisiunea reginei de a forma un Guvern, dupa ce ar fi ajuns la un acord de formare a majoritatii cu DUP *ACTUALIZARE 11:43 Corbyn: Negocierile pentru iesirea Marii Britanii din UE trebuie sa continue *ACTUALIZARE 11:20 Conservatorii lui May negociaza cu Partidul Unionist Democrat nord-irlandez *ACTUALIZARE 10:47 May nu intentioneaza sa demisioneze, in pofida rezultatului conservatorilor in alegerile pe care le-a convocat *ACTUALIZARE 09:28 Oettinger, nesigur ca negocierea Brexitului poate incepe la timp dupa alegerile din Marea Britanie *ACTUALIZARE 08:27 May, infranta in alegerile legislative *ACTUALIZARE 07:53 Corbyn i-a cerut demisia premierului, dupa ce consevatorii par ca au pierdut majoritatea in Camera Comunelor *ACTUALIZARE 07:35 Osborne: Daca acest exit-poll se dovedeste corect, atunci vorbim de o catastrofa completa pentru conservatori si pentru Theresa May ------ Prim-ministra britanica, Theresa May, a pierdut alegerile de joi in fata lui Jeremy Corbyn. Potrivit unui exit-poll realizat de IPSOS MORI, Partidul Conservator al Theresei May, a obtinut 314 mandate in Parlamentul britanic, din totalul de 650, un scor insuficient pentru a constitui majoritatea absoluta, noteaza Reuters, potrivit unor surse din presa.

Theresa May, mandatata de regina sa formeze noul guvern

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca a primit mandat din partea reginei Elisabeta a II-a pentru formarea noului Guvern. Conservatorii au ajuns la un acord in acest sens cu Partidul Unionist Democrat DUP) din Irlanda de Nord.

Marea Britanie: Theresa May cere permisiunea Reginei pentru a forma un nou Guvern! in ciuda rezultatelor slabe la alegeri, premierul nu isi depune mandatul

Theresa May va merge vineri la Buckingham Palace, in jurul orei locale 12. 30, pentru a cere Reginei Elisabeth a II-a permisiunea de a forma un nou guvern, desi conservatorii pe care ii conduce au pierdut.

FOTO + VIDEO. Theresa May, prima declaratie dupa ce a obtinut acordul reginei pentru a forma noul guvern: Vom obtine cea mai buna intelegere privind Brexitul. Pentru asta au votat oamenii. Acum, sa trecem la treaba!

Premierul Theresa May a anuntat ca nu va demisiona si ca va forma un nou Guvern, pe baza acordului formal primit din partea reginei Elisabeta a II-a. Partidul Conservator va colabora cu formatiunea politica pro-unionista din Irlanda de Nord. in acest mod, se va realiza o noua majoritate parlamentara.

FOTO + LIVE VIDEO. Lovitura de teatru. Marea Britanie se indreapta spre un Parlament in suspendare. Theresa May nu va demisiona. Ea va discuta cu regina Elisabeta despre alcatuirea unui nou guvern

Premierul Theresa May a anuntat ca nu va demisiona si ca va forma un nou Guvern, pe baza acordului formal primit din partea reginei Elisabeta a II-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )