Libnet.ro
UNICEF

06:30

Look TV si Look Plus difuzeaza meciurile din UEFA Champions League si din UEFA Europa League

Adevărul Adevărul,
Look TV si Look Plus difuzeaza meciurile din UEFA Champions League si din UEFA Europa League

Televiziunile Look TV si Look Plus vor transmite in direct, incepand de miercuri si pana la finalul actualului sezon, mai multe meciuri de fotbal din cele mai importante competitii de fotbal intercluburi, UEFA Champions League si UEFA Europa League. continuă pe Adevărul

inca un post romanesc va transmite meciurile din Liga Campionilor si Europa League

Iubitorii fotbalului din Romania au primit astazi o veste extraordinara:Look TVsiLook Plus, posturile care transmit integral si meciurile din Liga 1, au achizitionat drepturile de televizare.

Champions League: Sevilla vs Manchester United; Sahtior Donetk vs AS Roma, ultimele dueluri din optimi

Ziua de miercuri programeaza ultimele dueluri din prima mansa a optimilor Champions League. Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan va fi gazda primei confruntari dintre Sevilla si Manchester United, castigatoarele ultimelor doua editii ale Europa League. Cealalta partida a serii le va opune pe Sahtior Donetk si AS Roma. Ultima intalnire dintre cele doua formatii a avut loc in sezonul 2010-2011, in aceeasi faza a competitiei. Sahtior, echipa antrenata atunci de Mircea Lucescu, se impunea cu 3-2 chiar pe Stadio Olimpico, iar in retur castiga la scor de neprezentare 3-0).

Champions League: Chelsea vs Barcelona, meciul de gala al serii

Una dintre cele mai fascinante rivalitati din istoria recenta a Champions League revine dupa o pauza de sase ani: Chelsea si Barcelona isi vor masura fortele pe Stamford Bridge, in prima mansa a optimilor competitiei. Ultima intalnire dintre cele doua formatii a avut loc in sezonul 2011-2012, atunci cand Chelsea o elimina pe Barcelona in semifinale si avea sa devina campioana Europei. Cealalta confruntare a serii le aduce fata in fata pe Bayern Munchen si Besiktas.

Look misca puternic pe piata TV de sport

Posturile Look Tv si Look Plus se relanseaza pe nisa transmisiunilor sportive de top cu meciuri din cele mai importante competitii europene inclusiv Champions League.

Bayern Munchen o demoleaza pe Besiktas si e ca si calificata in sferturile Champions League

Echipa germana Bayern Munchen a facut un pas mare spre sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a surclasat formatia turca Besiktas Istanbul cu scorul de 5-0, pe teren propriu, in prima mansa din optimi.

Chelsea o tine in sah pe Barcelona in optimile Champions League. Catalanii favoriti in retur

Formatia engleza Chelsea si echipa spaniola FC Barcelona au terminat la egalitate, 1-1, marti seara, la Londra, pe stadionul Stamford Bridge, in prima mansa din optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )