Libnet.ro
UNICEF

09:00

Loteria Bonurilor Fiscale. in aceasta seara, de la ora 20.10, vom afla ce bonuri din luna iunie 2015 ies castigatoare

Adevărul Adevărul,
Loteria Bonurilor Fiscale. in aceasta seara, de la ora 20.10, vom afla ce bonuri din luna iunie 2015 ies castigatoare

Duminica, 19 iulie, ora 21. 10, va fi organizata extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1-30 iunie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Adevarul va va tine la curent, in timp real, privind evolutia extragerii si va afisa numerele castigatoare imediat dupa ce acestea vor fi selectate. continuă pe Adevărul

Loteria bonurilor fiscale 19 iulie. Care este bonul CASTIGATOR

Extragerea lunara a Loteriei bonurilor fiscale are loc duminica la ora 20. 10, in studioul TV al Loteriei Romane. Fondul de premiere pentru bonurile emise in luna iunie este de un milion de lei si vor fi desemnati maximum 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor Publice.

Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare

Loteria bonurilor fiscale Bonurile fiscale emise in data de 1 iunie, cu o valoare de 509 lei au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica, scrie ziare. com. Aceasta este prima etapa.

Noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica, la ora 20:10

O noua Loterie a bonurilor fiscale va avea loc duminica, la ora 20:10, la aceasta urmand sa participe bonuri emise in perioada 1-30 iunie 2015, informeaza Ministerul Finantelor Publice. Nu este necesara.

Loteria Bonurilor Fiscale. Bonurile in valoare de 509 lei emise in 1 iunie sunt castigatoare. Cum revendicati premiul

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din 19 iulie au iesit din urne numerele 1 si 509 reprezentand ziua 1 iunie) si 509 - valoarea bonurilor castigatoare - intre 509 si 509,99 lei.

Loteria Bonurilor Fiscale. Duminica, 19 iulie, va avea loc o noua extragere, cu bonuri din perioada 1-30 iunie

Ministerul Finantelor Publice anunta, intr-un comunicat, ca duminica, 19 iulie, va fi organizata o noua extragere pentru acordarea de premii in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale.

Loteria bonurilor fiscale, prima extragerea lunara: Bonuri din 1 iunie in valoare de 509 lei, castigatoare la prima etapa

Bonurile fiscale de 509 lei din 1 iunie sunt castigatoare la prima etapa a Loteriei bonurilor, urmand sa participe la o noua extragere daca vor exista mai mult de 100 astfel de bonuri, anunta Mediafax.

Loteria bonurilor fiscale: Bonurile in valoare de 509 lei din data de 1 iunie, castigatoare la prima etapa

O noua extragere a loteriei fiscale a avut loc duminica, bonurile in valoare de 509 lei din 1 iunie fiind castigatoare. in cazul in care vor exista mai mult de 100 de castigatori va avea loc o noua extragere,.

Prima extragere lunara a Loteriei Bonurilor Fiscale are loc duminica. Selectia castigatorilor, in doua etape

Prima extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor din iunie, va fi organizata duminica, de la ora 20:10, in studioul TV al Loteriei Romane, si ulterior vor fi desemnati maximum 100 de castigatori, printr-o alta extragere, fondul de premiere fiind tot de un milion de lei.

Duminica va avea loc prima extragere lunara a Loteriei Bonurilor Fiscale, cu maximum 100 de premii

Prima extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor din iunie, va fi organizata duminica, de la ora 20:10, in studioul TV al Loteriei Romane, si ulterior vor fi desemnati maximum 100 de castigatori, printr-o alta extragere, fondul de premiere fiind tot de un milion de lei, scrie Mediafax.

Loteria BONURILOR, turul trei. Vezi noile reguli

Ministerul Finantelor si Compania Loteria Romana vor organiza, duminica, a treia editie a loteriei bonurilor fiscale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )