Libnet.ro
UNICEF

08:00

Loteria Bonurilor Fiscale. Cum controleaza si valideaza ANAF, in doua luni, miile de bonuri castigatoare

Adevărul Adevărul,
Loteria Bonurilor Fiscale. Cum controleaza si valideaza ANAF, in doua luni, miile de bonuri castigatoare

Pentru a acorda premiile revendicate dupa Loteria Bonurilor Fiscale - extragerea din 13 aprilie, inspectorii fiscali trebuie sa controleze, in 60 de zile, atat autenticitatea celor peste 9. 000 de bonuri depuse de castigatori, cat si corectitudinea firmelor care le-au emis. continuă pe Adevărul

Loteria bonurilor fiscale: Peste 9.000 de oameni au depus cereri pentru revendicarea premiului

Centralizarea de la sfarsitul saptamanii trecute a Ministerului de Finante arata ca peste 9. 000 de persoane au despus cereri pentru revendicarea premiului pus la bataie de ANAF la Loteria bonurilor fiscale,.

Loteria Bonurilor Fiscale. Calendarul complet al extragerilor, perioadelor de colectare a bonurilor si termenelor de revendicare a premiilor

Potrivit Ordonantei 10/2015, extragerile la Loteria Bonurilor Fiscale se organizeaza lunar, in prima duminica de dupa data de 15 a fiecarei luni, la care vor participa bonurile emise in luna anterioara. Iar castigatorii isi pot revendica premiile in maximum 30 de zile de la data extragerii. Pe baza acestor prevederi, Adevarul va prezinta calendarul termenelor la care ar trebui sa fie atenti participantii la Loteria Bonurilor Fiscale.

Cum vrea Teodorovici sa schimbe Loteria bonurilor fiscale pentru castiguri mai mari

Dupa ce premiul de la Loteria Bonurilor Fiscale de Paste a coborat la maximum 110 lei, in urma depunerii la Fisc a peste 9. 000 de tichete castigatoare, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat ca vrea sa schimbe abordarea Loteriei, eventual prin aplicarea unor categorii de castig, ca la 6/49, astfel incat premiile sa fie mai mari.

Ministrul Finantelor Publice propune schimbarea modalitatii de castig la loteria bonurilor fiscale in vederea obtinerii unor sume mai mari

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa schimbe modalitatea de castig la loteria bonurilor fiscale deoarece castigatorii sunt prea multi, iar sumele incasate prea mici, a declarat ministrul de resort, Eugen.

Numarul oltenilor norocosi la Loteria bonurilor fiscale a ajuns la 152. Cat este acum castigul pentru un bon

Peste 150 de locuitori din judetul Olt se afla, pana la acest moment, pe lista potentialilor castigatori ai Loteriei Bonurilor Fiscale. La nivel national, numarul celor care au revendicat premiul pus in joc a depasit cifra de 9. Castigatorii nu vor primi banii cash, ci sunt obligati sa aiba deschis un cont bancar.

Castigatorii de la Loteria Bonurilor Fiscale, obligati sa-si deschida cont bancar pentru a-si incasa premiul

Peste 100 de vranceni se afla pana la acest moment pe lista potentialilor castigatori ai Loteriei Bonurilor Fiscale. La nivel national, numarul celor care revendica premiul pus in joc a depasit 9000.

Loteria Bonurilor Fiscale: Pentru incasarea premiului este necesar un cont bancar

Circa 9. 000 de persoane revendica premiul pus la bataie de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, astfel ca acesta va fi impartit, fiecare castigator urmand sa primeasca in jur de o suta de lei. in.

Alex Livadaru: Epopeea bonurilor fiscale si loteriei organizate de Ministerul Finantelor se transforma in comedie absurda

Peste 9. 000 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiului pus la bataie de ANAF la Loteria bonurilor fiscale, urmand ca fiecare castigator sa primeasca circa 109 lei. Tocmai din cauza faptului ca.

Se schimba modul de organizare a loteriei bonurilor fiscale

Ministerul Finantelor Publice intentioneaza sa schimbe abordarea loteriei bonurilor fiscale pentru ca sunt prea multi castigatori, iar castigurile sunt mici, a declarat, ieri, ministrul de resort, Eugen Teodorovici.

Bilantul Loteriei bonurilor fiscale, in crestere. Peste 9.000 de persoane au revendicat premiile

Aproape 9. 150 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiilor la prima loterie a bonurilor fiscale organizata in Romania, potrivit datelor Ministerului Finantelor centralizate la finele saptamanii trecute, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )