Libnet.ro
UNICEF

06:45

Loteria Bonurilor Fiscale. Extragerea de duminica, 16 august. Care sunt numerele castigatoare

Adevărul Adevărul,
Loteria Bonurilor Fiscale. Extragerea de duminica, 16 august. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 16 august, are loc o noua extragere in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale. Extragerea are loc la ora 20. Ramaneti pe Adevarul. ro pentru a vedea numerele castigatoare. continuă pe Adevărul

Loteria bonurilor fiscale, extragerea pentru luna iulie: Sunt castigatoare bonurile de 364 lei din data de 23 iulie

Duminica a avut loc a doua extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor din perioada 1-31 iulie, in studioul TV al Loteriei Romane, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, pentru maxim 100 de castigatori, care vor fi desemnati in urma altei extrageri daca se depaseste numarul. , transmite Mediafax.

Loteria bonurilor fiscale: o noua extragere se va desfasura duminica

Ministerul Finantelor Publice MFP) a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca va organiza duminica, 16 august a. c. , o noua extragere a bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 iulie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de 1 milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

LOTO. LOTO 6/49. LOTO 6 din 49. Numerele la Loto extrase duminica, 16 august

LOTO 6 din 49. Duminica, 16 august, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 13 august, Loteria Romana a acordat.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker. Numerele extrase duminica, 16 august

Duminica, 16 august, au avut loc extrageri ale Loteriei Romane pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc.

Loteria bonurilor fiscale: O noua extragere are loc azi

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza, duminica, o noua extragere in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, pentru bonurile emise in luna iulie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

Lucian Bute revine in ring duminica, 16 august: Adversarul pugilistul va fi italianul Andrea Di Luisa

Lucian Bute revine in ring duminica, 16 august, intr-o partida de box care va avea loc in Centre Bell, Montreal, dupa un an si sapte luni de absenta. Adversarul romanului va fi italianul Andrea Di Luisa. in.

Loteria Bonurilor Fiscale. Urmatoarea extragere: duminica, ora 20.10. Fondul lunar de castiguri va fi de un milion de lei pana in decembrie

Urmatoarea extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale va avea loc duminica, 16 augut, la ora 20. 10, pentru bonurile emise in perioada 1-31 iulie. Fondul de premiere este de un milion de lei, pentru cel mult 100 de castigatori, care vor fi desemnati in urma altei extrageri daca se depaseste numarul.

Avertizari meteorologice pentru sambata, 15 august. Unde va fi cod portocaliu duminica, 16 august

Agentia Nationala de Meteorologie anunta COD PORTOCALIU de canicula pentru sambata, 15 august 2015, in judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin vor fi temperaturi maxime in jurul valorii de 37 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

16 august, ziua sfintilor martiri Brancoveni. Cea mai profunda lectie de religie de la domnitorul roman: De legea crestina nu ma las!

De legea crestina nu ma las, caci in ea m-am nascut si am trait, si in ea vreau sa mor! . Acestea au fost ultimele cuvinte ale domnitorului roman Constantin Brancoveanu, inainte de a fi decapitat alaturi de fiii sai si de cel mai credincios sfetnic. Declarati sfinti pe 15 august 1992 de catre Biserica Ortodoxa Romana, Brancovenii sunt sarbatoriti in fiecare an pe 16 august pentru a nu coincide cu sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului.

Loteria fiscala: Bonurile castigatoare sunt cele emise in data de 23 iulie si cu o valoare de 364 lei

Extragerea bonurilor fiscale pentru luna iulie s-a efectuat duminica, 16 august. Bonurile castigatoare sunt cele emise in ziua de 23 iulie si cu o valoare de 364 lei, potrivit Mediafax. Fondul de premiere este de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )