Libnet.ro
UNICEF

10:15

Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea ocazionala de Craciun va avea loc pe 27 decembrie, cu bonurile din perioada 1 septembrie - 30 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea ocazionala de Craciun va avea loc pe 27 decembrie, cu bonurile din perioada 1 septembrie - 30 noiembrie

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa organizeze, in data de 27 decembrie 2015, cu prilejul Sarbatorilor de iarna, o extragere ocazionala la Loteria bonurilor fiscale, pentru bonurile emise in intervalul 1 septembrie - 30 noiembrie, potrivit unui proiect de Ordin publicat pe site-ul MFP. continuă pe Adevărul

Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii august are loc duminica

Ministerul Finantelor Publice organizeaza duminica loteria bonurilor fiscale, la care participa toate bonurile emise in luna august. Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de 1 milion de lei, suma.

Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigaroare pentru luna august

In urma extragerilor de la Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna august au iesit castigatoare bonurile in valoare 320 de lei emise la 5 august.

Loteria bonurilor fiscale: Sunt castigatoare cele de 320 de lei emise pe 5 august

Bonurile in valoare 320 de lei emise la 5 august sunt castigatoare la Loteria Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de 1 milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF, informeaza Mediafax.

Loteria Bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare

Bonurile in valoare 320 de lei emise la 5 august sunt castigatoare la Loteria Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de 1 milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile.

Peste 180 de tranzactii cu carduri Visa sunt eligibile pentru Loteria bonurilor fiscale

Posesorii de carduri Visa au realizat pe 5 august 183 de tranzactii cu valori cuprinse intre 320 si 320,99 lei, bonurile fiscale fiind eligibile pentru a deveni castigatoare in urma extragerii Loteriei bonurilor de duminica, cu maxim 100 de premii, in cuantum total de 1 milion de lei.

Un numar de 196 de tranzactii realizate cu carduri MasterCard concureaza pentru premiile oferite prin Loteria bonurilor fiscale

Detinatorii de carduri MasterCard si Maestro au efectuat pe 5 august 196 de tranzactii cu valori cuprinse intre 320 lei si 320,99 lei, astfel ca pot depune cererile de revendicare a premiilor la ANAF daca au pastrat bonurile fiscale.

Loteria bonurilor. Care sunt bonurile fiscale castigatoare ale lunii august

Bonurile in valoare 320 de lei emise la 5 august sunt castigatoare la Loteria Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Un milion de lei pentru noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale

Un milion de lei este suma pusa la bataie pentru extragerea de astazi a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor fi luate in calcul bonurile fiscale emise in luna august. Vor fi acordate cel mult o suta de premii,.

SURSE: Congresul PSD va avea loc pe 18 octombrie unde va fi validat noul presedinte al social democratilor

Luni a avut loc sedinta CEx a PSD in cadrul careia se pare ca s-a stabilit ca un congres al social democratilor sa aiba loc pe 18 octombrie, informeaza B1 TV. insa, inainte va avea loc un scrutin national.

Congresul PSD va avea loc pe 18 octombrie unde va fi validat noul presedinte al social democratilor (VIDEO)

Luni a avut loc sedinta CEx a PSD in cadrul careia se pare ca s-a stabilit ca un congres al social democratilor sa aiba loc pe 18 octombrie, informeaza B1 TV. insa, inainte va avea loc un scrutin national.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )