Libnet.ro
UNICEF

12:30

LOTO 6 din 49 din 18 mai 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

Antena3 Antena3,
LOTO 6 din 49 din 18 mai 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO, joi, 18 mai, 2017. LOTERIA ROMANA continua seria extragerilor la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile de duminica, 14 mai, Loteria Romana a acordat. continuă pe Antena3

NOAPTEA MUZEELOR 2017: Care sunt expozitiile pe care nu ar trebi sa le ratezi

Noaptea muzeelor, cuprinde, la Casa Artelor, trei expozitii, o proiectie de film, o lansare de album si un concert, potrivit banatulazi. ro. 00, Galeria Pygmalion expozitie Ascuns.

MACRO NEWSLETTER 18 Mai 2017

Preturile de consum din Franta si-au accelerat usor cresterea anuala in aprilie 2017, pana la 1,2%, de la 1,1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, dupa o crestere de 0,6% in luna anterioara.

Cine este marele castigator al premiului de 2,2 milioane de euro la Loto 6/49

Castigatorul marelui premiu in valoare de peste 2,2 milioane de euro la Loto 6/49 din luna mai este un pensionar din comuna Dragasani, judetul Valcea. Gherghe Nastase este norocosul. Barbatul.

Curs valutar 18 mai. Leul se depreciaza usor

Cursul valutar valabil joi, 18 mai, indica o usoara depreciere a monedei nationale in raport cu principalele valute, exceptie facand doar dolarul american .

18 mai in istorie: Napoleon se proclama imparat. Dracula devine personaj de roman

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 18 mai .

Situatie critica in Sanatate. Care sunt spitalele in care se moare cel mai mult

Un nou studiu realizat la nivel national releva ca trei pacienti din o suta internati in spitalele din judetul Satu Mare nu mai ies vii pe portile unitatilor sanitare. Astfel, potrivit cercetarii realizate de Healthcare Business Solution HSB) Group, judetul Satu Mare se afla in topul clasamentului la nivel national in privinta ratei mortalitatii din spitale, respectiv 3%, urmat de Maramures, Braila, Galati, Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Neamt, Brasov si Bacau. Numarul cel mai mic de persoane decedate se regaseste la Gorj, Ilfov si Olt, iar la Cluj-Napoca si Bucuresti, rata mortalitatii ajunge la putin peste 1,5%.

Valul de atacuri cibernetice continua. Care sunt CONSECINTELE si SOLUTIILE in opinia expertilor

Masivul atac cibernetic, care a afectat sute de mii de sisteme informatice in toata lumea, la sfarsitul saptamanii trecute, nu a fost urmat de o replica si mai puternica, asa cum se temeau.

WannaCry: Care sunt cele mai afectate domenii si orase din Romania

WannaCry a afectat peste 150 de tari din intreaga lume, iar Romania nu a scapat de acest atac informatic, cel mai puternic inregistrat pana acum. Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a facut publice cateva cifre cu privire la amploarea atacului informatic WannaCry, care s-a desfasurat de-a lungul ultimelor zile.

Guvernul a adoptat proiectul Legii Preventii: Care sunt cele 267 de contraventii ce sunt reglementate prin acest act

Guvernul a adoptat joi si trimis la Parlament pentru dezbatere si aprobare proiectul Legii Preventiei prin care se creaza legislatia necesara pentru educarea si informarea operatorilor economici identificarea.

Horoscopul zilei - 18 mai. Toata energia pozitiva se indreapta catre casa si gradina ta

Berbec Este momentul ideal pentru a incepe o aventura intr-un domeniu creativ, care iti pune imaginatia la treaba si care te aduce mai aproape de visul tau. Taur Sarmul si sex-appealul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )