Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lotul olimpic al Romaniei a obtinut patru medalii la Olimpiada Internationala de Informatica

B1 B1,
Lotul olimpic al Romaniei a obtinut patru medalii la Olimpiada Internationala de Informatica

Lotul olimpic al Romaniei a obtinut patru medalii la Olimpiada Internationala de Informatica, desfasurata la Kazan Rusia), in perioada 12 - 19 august. Elevii romani au cucerit trei. continuă pe B1

Elevi romani de aur la Olimpiada Internationala de Geografie de la Beijing -China. Romania a obtinut patru medalii

Cele doua medalii de aur au fost obtinute de Sabina Casisevici, de la Colegiului National Militar Stefan cel Mare Campulung Moldovenesc si Adrian Toma, de la Colegiul National Unirea din Focsani.

Elevii romani au obtinut 3 medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Informatica 2016

Lotul olimpic al Romaniei si-a adjudecat patru premii trei medalii de argint si o medalie de bronz) la cea de-a XXVIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Informatica, desfasurata la Kazan Rusia), in perioada 12 - 19 august. Medaliile de argint au fost obtinute de Andrei Popa clasa a XI-a/Liceul Teoretic Mihail Kogalniceanu din Vaslui), Costin Andrei Oncescu clasa a X-a/Colegiul National Dinicu Golescu din Campulung Muscel, jud. Arges) si Andrei Costin Constantinescu clasa a XI-a/Liceul International de Informatica din Bucuresti), anunta Ministerul Educatiei, intr-un comunicat.

Trei medalii de argint si o medalie de bronz pentru lotul roman la Olimpiada Internationala de Informatica

Lotul olimpic al Romaniei si-a adjudecat patru premii, trei medalii de argint si o medalie de bronz, la XXVIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Informatica, desfasurata la Kazan Rusia), in perioada 12 19 august, potrivit Ministerului Educatiei.

O eleva din Alba a reusit a treia calificare la Olimpiada Internationala de Astronomie

Malina Rosca, eleva a Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia participa in lotul Romaniei la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, ce se va desfasura in India, la sfarsitul anului. Este a treia participare la o olimpiada internationala a tinerei din Alba.

Rezultat de exceptie al unui elev din Vaslui: dupa argintul de la Balcaniada, o noua medalie la Olimpiada Internationala de Informatica

Elevul Andrei Popa, de la Liceul Mihail Kogalniceanu din Vaslui, a obtinut medalia de argint la Olimpiada Internationala de Informatica, desfasurata la Kazan, in Federatia Rusa, dupa ce in luna iulie a obtinut tot argint la Balcaniada de Informatica, desfasurata Nicosia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )